01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen
28-2

Bitje op maat - Bitjehappen

Nieuws afbeelding

Op zaterdag,23 maart 2024 komt Bitjehappen naar onze club.Een ideale gelegenheid om je kind of jezelf een bitje op maat te laten aanmeten. Tijdens de hapdag maken we een afdruk van je bovenkaak. De gebitsbeschermer wordt circa twee weken na het hapmoment naar je thuisadres verstuurd.
Meld je dus snel aan via het onderstaande aanmeldlink. Je kan ons tijdens de hapdag vin...

Algemeen
28-2

Afbreken Blaashal uitgesteld - Impact op wedstrijden 9-3

Nieuws afbeelding

Het afbreken van de blaashal gaat morgen niet door ivm regen en wind. We zoeken met de leverancier naar een nieuwe mogelijkheid om de blaashal af te breken.  Zodra er hier meer over bekend is, informeren we jullie. 
Omdat veld 3 op 9-3 naar alle waarschijnlijkheid niet beschikbaar is, zijn de thuiswedstrijden alvast herpland. De nieuwe tijden staan inmiddels in de HC Rijnvlie...

Algemeen
26-2

HC Rijnvliet op Instagram!

Nieuws afbeelding

Wist je dat HC Rijnvliet een Instagram-account heeft met meer dan 1100 volgers! Als je ons nog niet volgt, is het hoog tijd om dat te veranderen. Blijf op de hoogte van de nieuwste updates, foto's en video's van trainingen, wedstrijden en evenementen.
Wil je helpen met de Insta-posts van HC Rijnvliet? Graag! Meld je dan even bij de communicatie-commissie. 
En er is meer! Veel...

Algemeen
14-2

Inschrijving geopend voor nieuwe leden!

Nieuws afbeelding

Vanaf nu kun je inschrijven voor het hockeyseizoen 2024/2025 dat eind augustus start.

Nieuwe jeugdleden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. 
Voor kinderen in de leeftijdscategorie onder 7 jaar (geboren tussen 1 oktober 2017 en 1 januari 2019) zijn er ruim voldoende plekken beschikbaar. 

In de oudere leeftijdscategorie├źn (onder 8 jaar...

Algemeen
14-2

Schoolhockey bij HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding

Op woensdag 17 april 2024 is er weer een schoolhockey toernooi!
We organiseren dit op de velden van hockeyclub Rijnvliet in Leidsche Rijn. Na jaren zonder Schoolhockey toernooi vinden wij het tijd om dit nieuw leven in te blazen. Alle scholen in Leidsche Rijn en Oog in Al zijn welkom, en vol is vol;-)
Het schoolhockey toernooi is voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8. Er wordt in...

Algemeen
7-2

De Joost van Voorst Van Beest Trofee, een nieuwe traditie bij HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding

Joost van Voorst Van Beest is afgelopen weekend bedankt voor zijn enorme grote inzet en al het fantastische werk dat Joost al vanaf de opstart van HC Rijnvliet voor de club en speciaal de arbitrage heeft gedaan. Zijn enorme enthousiasme voor arbitrage is voor velen een inspiratiebron geweest om ook te gaan fluiten. Joost heeft veel van de scheidsrechters bij HC Rijnvliet opgeleid, begeleid en ge...

Agenda

Zoeken