01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen
16-6

Hockeyen bij Rijnvliet! Kom naar open trainingen

Nieuws afbeelding

Rijnvliet heeft ruimte voor meer leden, met name senioren. Met een waterveld en zandveld en met het vooruitzicht van een 2e waterveld najaar 2018 heeft de hockeyclub voldoende capaciteit voor meer leden en meer teams.

Open trainingen
Wil je ervaren hoe het is om te hockeyen bij Rijnvliet? Kom dan naar de open trainingen van de Rijnvliet heren- en damesteams.
<...

Algemeen
28-5

Kom ook naar RijnFestijn op zaterdag 30 juni

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 30 juni organiseert Rijnvliet het jaarlijkse eindfeest van en voor leden en hun gezinnen en alle anderen die verbonden zijn aan HC Rijnvlliet.

We blikken terug op een mooi en sportief jaar met een borrel en een barbecue. We zetten uiteraard de kampioenen van het veld en de zaal in het zonnetje. En natuurlijk wordt er die dag gehockeyd: er is een minitoernooi voor B/C/...

Algemeen
6-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze allernieuwste clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoo...

SponsorVisie Responsive iframe Example

Zoeken

Agenda

24-6 Toernooi MD
26-6 Examen Clubscheidsrechter
30-6 RijnFestijn 2018