01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen
27-8

Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding

Aangepast (beleid bij positief geteste spelers 18-09-2020) - Gelukkig kunnen we weer hockeyen. We doen er alles aan om dit in goede banen te leiden en daarom hebben we een aantal voorzieningen getroffen om de drukte zoveel mogelijk te verspreiden, beperkt te houden en de noodzakelijke onderlinge afstand van 1,5 meter te handhaven.

We volgen hierin de landelijke richtlijnen van N...

Algemeen
18-9

Spaaractie sportartikelen

Nieuws afbeelding

Ook HC Rijnvliet doet mee aan de spaaractie bij PLUS Giel Smits De Meern! Alle leden en supporters kunnen namelijk per direct, exclusief bij deze PLUS supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!
Hoe spaar je mee?  Tot en met 31 oktober ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij PLUS Giel Smits De Meern, een actiezegel. Elk artikel kan op basis...

Algemeen
18-9

Algemene Ledenvergadering 24 september

Nieuws afbeelding

Best HC Rijnvliet-lid,
 
Graag nodigt het bestuur je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 24 september van 20.30-22.00 uur. Deze zal online plaatsvinden. Een noodwet maakt digitaal vergaderen voor ledenvergaderingen mogelijk. 
Aanmelden
Aanmelden voor de vergadering is verplicht en kan in de Rijnvliet-app (‘Meer’ à ‘Evenementen’) tot...

Algemeen
17-9

Kom hockeyen op HC Rijnvliet! 💚💙

Nieuws afbeelding

Wil je ook lid worden en volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Dat kan! Algemene informatie over lidmaatschap is hier te vinden. Inschrijven kan nog steeds. 
...

Algemeen
11-9

Geslaagden scheidsrechtersexamen

Nieuws afbeelding

Donderdagavond 3 september hebben maar liefst 16 personen hun KNHB scheidsrechtersexamen met succes afgerond. Van harte gefeliciteerd en veel fluit plezier! 
Wil jij ook examen doen? Op 20 oktober is de volgende mogelijkheid met als voorbereiding op 29 september en 1 oktober weer spelregelavonden. Geef je op via de app.
Let wel op dat indien je je op geeft, we ook verw...

Algemeen
10-9

Spelregelavond en examen scheidsrechterskaart

Nieuws afbeelding

Donderdag 3 september hebben maar liefst 16 personen hun scheidsrechterskaart gehaald. Wie volgt? Hieronder de data om ook je kaart te kunnen halen.   Spelregelavond Er worden twee spelregelavonden georganiseerd. De eerste op dinsdag 29 september, de tweede op donderdag 1 oktober. 
De spelregelavond is een informele avond waar iedereen die de behoefte heeft om de spelrege...

Algemeen
5-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet is onze  clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoop geregistreerd en...

Zoeken

Agenda

24-9 ALV
29-9 Spelregelavond dinsdag 29 september