01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen
18-11

Grote schoonmaak clubhuis, hulp gewenst

Nieuws afbeelding

Grote schoonmaak!
Het clubhuis is (bijna) klaar. Vanaf maandag 25 november wordt er ingehuisd, graag maken we het voor die datum nog even mooi en schoon. Als jullie daarbij zouden kunnen helpen: heel erg graag!
Wanneer? Donderdag 21 november om 19:00
Aanmelden via [email protected] Dank alvast! ...

Algemeen
14-11

Zaalhockey informatieavond en ophalen materialen

Nieuws afbeelding

Woensdag 20 november a.s. is de kick-off van de zaalcompetitie voor alle coaches en teammanagers . Tijdens deze avond hoor je alles over het komende zaalseizoen en worden de materialen per team uitgegeven. Aanvang 20:00 uur in het clubhuis.  Vanaf 19:45 uur inloop. ...

Algemeen
14-10

Spelregelavonden

Nieuws afbeelding

Dinsdag 26 november en donderdag 28 november worden er in het clubhuis weer spelregelavonden georganiseerd. De spelregelavond is een informele avond waar iedereen die de behoefte heeft om de spelregels van het hockey persoonlijk even door te nemen, kan aanschuiven. Dit geldt voor de veldhockeyregels alsmede voor de zaalhockeyregels. 
Het is de bedoeling om handvatten te bied...

Algemeen
8-7

Gevraagd: Wie wil coaches ondersteunen bij hun rol in het team? Hockey-ervaring niet vereist!

Nieuws afbeelding

Elke coach probeert het spelplezier te bevorderen en daagt sporters uit tot sportieve prestaties. Maar hoe pak je dat eigenlijk het beste aan? Een belangrijke vraag voor coaches van (jongste) jeugdteams; zij hebben een grote invloed op de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jonge sporters. Om coaches te ondersteunen is daarom het verenigingstraject Coach-de-coach ontwikkeld.
...

Algemeen
5-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze  clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoop geregi...

Zoeken

Agenda