01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 5-1

HC Rijnvliet heeft een nieuw clubhuis

Nieuws afbeelding
Afgelopen jaar is er bij HC Rijnvliet heel hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw, groter clubhuis. Wat is het mooi geworden en wat hebben we al leuke reacties ontvangen! Dit punt hadden we nooit bereikt zonder alle hulp van o.a. leden, sponsoren en andere mensen die zich verbonden voelen met de club. 

Officiële opening en nieuwjaarsborrel
Op zondag 15 maart om 14 uur vindt de officiële opening plaats. Leden, familie, omwonenden, sponsoren, betrokkenen en vrijwilligers zijn van harte welkom bij deze feestelijke bijeenkomst. Meer informatie over het programma volgt op een later moment. 

Terugblik
In mei lag het ontwerp klaar en in juli was de bouwvergunning van het clubhuis rond. Het projectteam kon van start. Wat was het uitgangspunt voor het clubhuis, onze kleedruimtes en overlegruimtes? Een eigentijdse inrichting met een warme uitstraling met diverse soorten zitjes, waar je lekker neer kunt ploffen met je team. Een gezellige plek waar jong en oud zich op z'n gemak voelt.
 
Met een vast projectteam en vele vrijwilligers is deze pittige klus de afgelopen maanden geklaard. Allereerst moesten de NUTS-voorzieningen zoals water en elektriciteit aangelegd worden op de nieuwe locatie. Begin september werd in een paar dagen het clubhuis geplaatst en waren de contouren al goed zichtbaar. Niet veel later kon er gestart worden met de afwerking van de muren, kamers, douches en toiletten. En daarna is er met heel veel inzet vanuit de club die gezellige plek gecreëerd.
 
Als we terugkijken is het bouwen van een clubhuis een project dat verbindt. Samen is er letterlijk en figuurlijk gebouwd aan onze eigen stek.
 
Acties voor het clubhuis
Bij aanvang van het project bleek er een tekort in de begroting om alle mooie plannen te kunnen realiseren. Met bestaande - en nieuwe acties én met behulp van de leden, is alsnog het benodigde budget bij elkaar gespaard! 

Sponsoren
Voor de realisatie van het clubhuis zijn extra sponsoren benaderd. Heel belangrijk, want mede dankzij hun bijdrage is de eigentijdse inrichting gerealiseerd. Dank Hillhout, Intratuin Leidsche Rijn, Fotostudio XL, Elho, Meubelmakerij Solitaire, Nimeto Utrecht en ook Wonam en Woontank, Meteo, Familiestickers, APAC, ons veteranenteam en Safepitch!!

Nogmaals dank aan iedereen die de bouw en inrichting van dit mooie clubhuis mogelijk heeft gemaakt en een sportief 2020 gewenst! 

Zoeken

Agenda

8-7 Open training dames senioren