01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 4-9

Start bouw clubhuis

Nieuws afbeelding
Aanstaande maandagochtend 9 september start BUKO met de bouw van ons nieuwe clubhuis. Dan wordt er gestart met het plaatsen van bouwhekken en met het aanvoeren van materialen. Ook op dinsdag en woensdag vindt er transport plaats. Er zal ook met een hijskraan worden gewerkt. 

Als alles gaat zoals het moet, is eind volgende week het gebouw wind- en waterdicht. In de weken erna wordt het gebouw aan de binnenzijde afgewerkt. 

Het kan zijn dat er tijdens de bouw soms omgelopen moet worden om de achterste velden te kunnen bereiken. Graag ieders begrip hiervoor. Eind deze week vinden voorbereidende graafwerkzaamheden plaats, ten behoeve van de nuts-invoeren.

BUKO is op de hoogte van het feit dat er zorgvuldig rekening gehouden moet worden gehouden met de gebruikers van deze locatie. Mochten er toch zaken zijn die vragen of opmerkingen oproepen, dan horen we het graag via [email protected]

Het bouwterrein is verboden gebied en gevaarlijk om te betreden. Ook willen we iedereen vragen om aanwijzingen en aanwijsborden ter plaatse te volgen.

Vanaf eind september worden de aansluitingen voor riolering, elektra en water aangebracht. Hiervoor moet de bestrating worden opgebroken. Als het zover is, zullen we hierover informeren en volgt ook een update over de voortgang van de bouw van ons mooie onderkomen!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.