01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 1-8

Zaalhockey liefhebbers opgelet!

Nieuws afbeelding
Vorig jaar zijn we als club gestart met een zeer succesvol eerste zaalhockeyseizoen. De D- en C jeugd heeft genoten van deze leuke en leerzame competitie. Ook dit jaar willen we natuurlijk weer de zaal in. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Het aantal deelnemende teams kunnen we dit jaar gaan uitbreiden. Dit betekent dat de E-8 en de E-6 tallen ook al mee kunnen doen aan de competitie komend seizoen. Wellicht dat er zelfs voor jongere kinderen al mogelijkheden zijn om alleen te trainen in de zaal, maar hier kunnen we pas naar kijken wanneer alle inschrijvingen van leden die deelnemen aan de competitie binnen hebben.

Zaalhockey biedt kinderen de mogelijkheid om in de winter lekker door te gaan met hun favoriete sport. In de maanden december tot en met februari ligt namelijk zowel de veldtraining als de veldcompetitie stil. Bovendien is zaalhockey een snel en dynamisch spel, waardoor de techniek met sprongen vooruit gaat. En de ervaring leert dat het kinderen veel plezier geeft.

Wij hopen dan ook dat zoveel mogelijk leden zich inschrijven! Let op: inschrijven kan tm 31 augustus! Het inschrijfformulier vind je hier https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5hVODhqkJ9ESfkykoWjCvVf6utk1RSQUrq1DJ2HeST11xDQ/viewform
 
Lees voor inschrijving de email over de zaalhockeycompetitie goed door!
Deze email is verstuurd op 18 juli jl. aan alle leden vanaf de E6-tallen.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.