01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen 23-5

RijnFestijn op 25 juni

Nieuws afbeelding
Dit jaar is het eindelijk weer zover! 

Zaterdag 25 juni a.s. wordt het RijnFestijn als vanouds bij HC Rijnvliet georganiseerd en uiteraard zijn jullie allemaal van harte welkom. We hopen dat iedereen massaal met ons het sportieve seizoen wil afsluiten op deze leuke en dynamische dag!

Het thema is ‘Summer Vibes’ en het programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur 6 x 6 toernooi op de velden voor jong en oud, ervaren en onervaren hockeyers

16.00 uur officiële opening van het clubhuis (eindelijk!)

16:30 uur huldiging zaal- en veldkampioenen

17.00 uur food & drinks

20.00 uur spetterende feestavond met een geweldige band.

DJ Bram is de hele dag aanwezig om het RijnFestijn de sfeer te geven die het verdient!

Gedurende de hele dag is er een aantal van onze sponsoren aanwezig. Denk aan een wijn-proeverijtje of een massage. Voor de jongste kids is er een springkussen en heel veel leuke en actieve spelletjes op veld 3. Maar ook voor de oudere jeugd (en jongere ouderen) zijn er op het zandveld leuke activiteiten.

Sportief programma

Op de watervelden organiseren wij vanaf 12:00 uur een 6 tegen 6 toernooi. Je dient je hiervoor vooraf op te geven (als team). Je kunt je opgeven met je gezin, je vriendjes/vriendinnetjes, trim-maatjes of gewoon met je seniorenteam. Je geeft je als team (6-8 spelers) op via https://forms.office.com/r/PH28sqBMd2 

Doe dit uiterlijk 15 juni!

Officiële opening

Inmiddels bestaat HC Rijnvliet al ruim 5 jaar. Dit hebben we nog steeds niet met onze leden kunnen vieren. We hebben een prachtig clubhuis en bouwen steeds meer aan onze eigen plek, waar het goed en vertrouwd voelt om heerlijk te kunnen sporten.

Op deze dag staan we hier ook even stil bij. De wethouder van Utrecht komt om 16:00 uur, de voorzitter houdt een praatje en is er een feestelijke verrassing!

Kampioenen huldiging

Ook alle kampioenen worden deze dag in het zonnetje gezet.

Dus ben je dit seizoen veld/zaal kampioen geworden: zorg dat je er om 16.30u bent om dit te vieren! Aanmelding voor de huldiging is natuurlijk niet nodig.

Food, drinks & music

Na al deze sportiviteit en het juichen willen de kelen wel weer gesmeerd worden. Het festijn verplaatst zich daarom rond 17.00 uur van de velden naar het clubhuis en het terras.

Bij het clubhuis staan de drankjes koud en wordt het eten bereid door verschillende foodkraampjes. Dus blijf gezellig hangen, praat met clubgenoten en prik een vorkje mee. Vanaf 20.00 uur gaan de voetjes van de vloer, want we maken een spetterend feest met een top band die deze avond aan elkaar komt zingen en swingen (inschrijven hiervoor verplicht!).

Speciaal voor onze oudste jeugd (vanaf C) wordt er op het zandveld een coole chill-plek met bijzondere activiteiten ingericht, zodat ook zij kunnen blijven hangen tot in de late uurtjes.

Wil je gezellig mee eten en genieten van de feestavond? Schrijf je dan snel in via de Rijnvliet app -> meer -> Evenementen. Introducees zijn ook welkom. Dit kan tot uiterlijk 15 juni. Voor de food&music-avond geldt een bijdrage: kinderen t/m 11 jaar €10pp, vanaf 12 jaar € 15pp. Voor het eten ontvang je muntjes die je kan inwisselen bij de desbetreffende foodstand. Voor drankjes gelden de reguliere prijzen aan de bar.

Hulp

Hoewel de evenementencommissie barst van enthousiaste aanpakkers, kunnen we tijdens het RijnFestijn nog wel wat extra handjes gebruiken. Wil jij een uurtje meehelpen aan een geslaagd en succesvol feest, meld dat dan via [email protected], of geef het aan bij de inschrijving onder toelichting.

Inschrijven

Wil je mee eten en mee feesten met de te gekke band? Schrijf je dan nu in (via de Rijnvliet app -> meer -> Evenementen). Je mag ook één of meerdere introducees meenemen! Hoe meer gezelligheid, hoe beter, want dit moet echt een spetterend feest gaan worden voor IEDEREEN.

Na je inschrijving word je half juni verder geïnformeerd. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en eventuele extra informatie.

LET OP: In verband met de verschillende bedragen moet je kinderen en volwassenen apart aanmelden voor het programma vanaf 17 uur. Kom je er niet uit: mail naar [email protected]
 
Tot op het RijnFestijn!

Feestelijke groeten, Evenementencommissie HC Rijnvliet

Chantal W en Chantal V, Kirsten, Linda, Marijol en Myriam

Bijlage

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.