01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 6-10

Halloween HC Rijnvliet Fright Night, zaterdag 30 oktober

Nieuws afbeelding
Op zaterdag 30 oktober organiseert de HC Rijnvliet Fright Night. De Fright Night heeft natuurlijk alles te maken met Halloween. Een griezeltocht naar en langs de Strijkviertelplas. 

In groepjes, met begeleiding, loop je een speurtocht. Onderweg zijn er opdrachten en personages in Halloween-sfeer. Per leeftijdscategorie is een tijdslot ingedeeld. Zie daarvoor de mail of via inschrijven. De kosten voor deze griezeltocht zijn 5 euro, inclusief limonade en wat lekkers.

Inschrijven kan via de Rijnvliet-app tot zondag 24 oktober. Log in met het account van je kind -> Meer -> Evenementen -> Halloween Fright Night C. 

Het leukste is natuurlijk als er zich zoveel mogelijk teamgenoten aanmelden, zodat je samen deze griezeltocht kunt bewandelen. En natuurlijk mag je verkleed komen, als je dat wilt.

Oproep: We hebben al een aantal vrijwilligers, maar we kunnen nog steeds extra hulp gebruiken.

Wil jij deel uitmaken van dit leuke evenement, schrijf je dan in als hulpvrijwilliger: https://forms.gle/FHAkNZ8GUuXn4Tb5A
Vragen? Mail naar evenementen[email protected]

Uiteraard zullen we de ingeschreven jeugd ongeveer de week voor de Halloween Fright Night op de hoogte brengen van de laatste details.

Griezel groet, 
De Evenementencommissie

Wij behouden het recht om alles te cancelen mochten de richtlijnen vanuit het RIVM worden aangescherpt of als het heel slecht weer wordt. Laten we hopen dat dit niet het geval zal zijn. 

Zoeken

Agenda

30-10 HC Rijnvliet fright night (info z...