01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 15-9

Grote Club Actie

Nieuws afbeelding
Zaterdag 18 september gaat de Grote Club Actie weer van start. Het doel dit jaar is sparen voor een digitaal scorebord langs het hoofdveld.

We pakken het als volgt aan:

F en E teams
De F en E teams ontvangen zaterdag 18 september de verkoopboekjes met QR code van de teammanager of coach. Bij deze boekjes zit een brief met uitleg over de verkoop. Belangrijk om te weten: op elk boekje zit een sticker met een persoonlijke QR code die door de koper kan worden gescand en ingevuld! Lukt dat echt niet, dan kan een papieren lot uit het boekje worden ingevuld. Daarnaast krijg het best verkopende team van de E én de F een grote slagroomtaart.
De eerstejaars F mogen ook verkopen, zij krijgen dit via de trainer.

D teams
De D teams verkopen alleen via de QR-code. Zij krijgen zaterdag een brief van de de teammanager of coach met uitleg. Op de brief zit een QR code die aan de deur kan worden gescand. Het best verkopende team krijgt een slagroomtaart. Via hun persoonlijke online pagina kunnen ze zien hoeveel ze hebben verkocht. Hierover ontvangen jullie zaterdag een mail met een link van de grote clubactie. 

C,B en A teams
Langs de deuren gaan is meestal niet meer favoriet bij de oudere teams. Zij ontvangen per mail een oproep en brief om via WhatsApp te verkopen. De 5 best verkopende leden ontvangen een bioscoopbon voor twee personen. Zij ontvangen  een mail van de grote clubactie met hun persoonlijke verkoop link die ze via WhatsApp kunnen delen.

Daarnaast gaan we proberen superloten (a 150,00 euro) te verkopen aan mini sponsoren en proberen we jullie gedurende de hele actie goed op de hoogte te houden van onze vorderingen.

Heb je vragen over de grote clubactie? Mail dit dan naar dit mailadres [email protected]
Direct loten kopen kan ook via https://lot.clubactie.nl/lot/hc-rijnvliet/8438155

Zoeken

Agenda

30-10 HC Rijnvliet fright night (info z...