01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Hockey

Hockeyclub Rijnvliet biedt hockey in de officiƫle KNHB-competitie aan voor jeugd vanaf 5/6 jaar en voor senioren vanaf 18 jaar. Tevens bestaat voor hen ook de mogelijkheid om trimhockeylid of trainingslid te worden.

Meer informatie over hockeyen op HC Rijnvliet

Onze missie
HC Rijnvliet zorgt voor een sportieve hockeyervaring met ontwikkelingskansen voor alle leden in een omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte. Er is voldoende serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van ieder soort speler: talenten en recreatiespelers. Kwalitatief goed hockeybeleid en betrokkenheid van alle leden en ouders van jeugdleden leiden tot plezier in de sport en succes in de competitie op alle niveaus.

HC Rijnvliet is overtuigd van het belang van de juiste betrokkenheid van ouders, leden en vrijwilligers en vindt dat er goede begeleiding moet zijn. Alleen dan kan een hockeyvereniging succesvol zijn en zich onderscheiden. Dit betekent dat er op alle niveaus sprake is van adequate (technische) begeleiding. Dat prestatieteams extra worden ondersteund wordt niet uitgesloten maar dit mag niet ten koste gaan van de hockey-technische ontwikkeling van spelers in de breedteteams. Door deze hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en door de kwalitatieve ambitie wordt een plezierige sportomgeving gerealiseerd.

 


 

Agenda

25-6 Scheidsrechtersexamen
26-6 Scheidsrechtersexamen
27-6 Scheidsrechtersexamen

Zoeken