01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Evenementen

 

Dit jaar is het eindelijk weer zover! 

Zaterdag 25 juni a.s. wordt het RijnFestijn als vanouds bij HC Rijnvliet georganiseerd en uiteraard zijn jullie allemaal van harte welkom. We hopen dat iedereen massaal met ons het sportieve seizoen wil afsluiten op deze leuke en dynamische dag!
RijnFestijn 2022
Het thema is ‘Summer Vibes’ en het programma ziet er als volgt uit: 

12.00 uur 6 x 6 toernooi op de velden voor jong en oud, ervaren en onervaren hockeyers 

16.00 uur officiële opening van het clubhuis (eindelijk!)

16:30 uur huldiging kampioenen17.00 uur food & drinks 

21.00 uur spetterende feestavond met de geweldige feestband 'Gazooth'. 

DJ Bram is de hele dag aanwezig om het RijnFestijn de sfeer te geven die het verdient! 

Gedurende de hele dag is er een aantal van onze sponsoren aanwezig. Denk aan een wijn-proeverijtje of een massage. Voor de jongste kids is er een springkussen en heel veel leuke en actieve spelletjes op veld 3. Maar ook voor de oudere jeugd (en jongere ouderen) zijn er op het zandveld leuke activiteiten.

Sportief programma (inschrijving gesloten)
Op de watervelden organiseren wij vanaf 12:00 uur een 6 tegen 6 toernooi. Komen jullie aanmoedigen?

De inschrijving voor het 6x6 toernooi op het Rijnfestijn is helaas gesloten. We kunnen niet meer dan de 28 team die zich tot nu toe hebben aangemeld kwijt op de 2 hiervoor beschikbare velden. Komt gerust aanmoedigen en je kunt je natuurlijk altijd nog aanmelden voor het avondprogramma met food, drinks & music via de Rijnvliet app. Doe dit voor 21 juni a.s. dan sluit de aanmeldingsprocedure!

Je kunt je nog wel eventueel aanmelden als reserveteam. Doe dit via onze mail: [email protected].

Officiële opening
Inmiddels bestaat HC Rijnvliet al ruim 5 jaar. Dit hebben we nog steeds niet met onze leden kunnen vieren. We hebben een prachtig clubhuis en bouwen steeds meer aan onze eigen plek, waar het goed en vertrouwd voelt om heerlijk te kunnen sporten. 

Op deze dag staan we hier ook even stil bij. De wethouder van Utrecht komt om 16:00 uur, de voorzitter houdt een praatje en is er een feestelijke verrassing!

Kampioenen huldiging  
Ook onze kampioenen worden deze dag in het zonnetje gezet.Dus ben je dit seizoen veld/zaal kampioen geworden: zorg dat je er om 16.30u bent om dit te vieren! Aanmelding voor de huldiging is natuurlijk niet nodig. 

Food, drinks & music
Na al deze sportiviteit en het juichen willen de kelen wel weer gesmeerd worden. Het festijn verplaatst zich daarom rond 17.00 uur van de velden naar het clubhuis en het terras.  

Bij het clubhuis staan de drankjes koud en wordt het eten bereid door verschillende foodkraampjes. Dus blijf gezellig hangen, praat met clubgenoten en prik een vorkje mee. Vanaf 21.00 uur gaan de voetjes van de vloer, want we maken een spetterend feest met een top band die deze avond aan elkaar komt zingen en swingen (inschrijven hiervoor verplicht!). 

Speciaal voor onze oudste jeugd (vanaf C) wordt er op het zandveld een coole chill-plek met bijzondere activiteiten ingericht, zodat ook zij kunnen blijven hangen tot in de late uurtjes.

Wil je gezellig mee eten en genieten van de feestavond? Schrijf je dan snel in via de Rijnvliet app -> meer -> Evenementen. Introducees zijn ook welkom. Dit kan tot uiterlijk 21 juni. Voor de food&music-avond geldt een bijdrage: kinderen t/m 11 jaar €10pp, vanaf 12 jaar € 15pp. Voor het eten ontvang je muntjes die je kan inwisselen bij de desbetreffende foodstand. Voor drankjes gelden de reguliere prijzen aan de bar. 

Kun je er overdag ècht niet bij zijn, dan ben je vanaf 21.00u voor €5 van harte welkom om mee te komen feesten. Ook hiervoor kun je je via de Rijnvliet app aanmelden, of 25 juni evt bij de ingang betalen. 

Hulp
Hoewel de evenementencommissie barst van enthousiaste aanpakkers, kunnen we tijdens het RijnFestijn nog wel wat extra handjes gebruiken. Wil jij een uurtje meehelpen aan een geslaagd en succesvol feest, meld dat dan via Vrijwilliger voor Rijnfestijn 25 juni 2022 (google.com) 

Inschrijven
Wil je mee eten en mee feesten met de te gekke band? Schrijf je dan nu in (via de Rijnvliet app -> meer -> Evenementen). Je mag ook één of meerdere introducees meenemen! Hoe meer gezelligheid, hoe beter, want dit moet echt een spetterend feest gaan worden voor IEDEREEN.  

Na je inschrijving word je in de week voor het Rijnfestijn verder geïnformeerd. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en eventuele extra informatie. LET OP: In verband met de verschillende bedragen moet je kinderen en volwassenen apart aanmelden voor het programma vanaf 17 uur. Kom je er niet uit: mail naar [email protected]

Tot op het RijnFestijn! 

Feestelijke groeten, Evenementencommissie HC Rijnvliet 

Chantal W en Chantal V, Kirsten, Linda, Marijol en Myriam
 

Zoeken

Agenda