01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif

HC Rijnvliet Clubtenue

 


Het HC Rijnvliet clubtenue bestaat uit een blauwe short of rok voorzien van het HC Rijnvliet logo, een groen met blauw shirt met HC Rijnvliet logo en ABN AMRO logo (voor de jeugd) en blauwe sokken met een groene rand. 

Het Rijnvliet clubtenue kan aangeschaft worden via deze link of in de winkel bij Intersport Vleuten!

De kleur van het uitshirt van HC Rijnvliet is oranje. Van deze kleur mag niet worden afgeweken. Het "uit" shirt is alleen verplicht als de shirts van de tegenpartij teveel op die van Rijnvliet lijken. Als je inlogt in "Mijn team" op de website en naar de betreffende uitwedstrijd gaat, zal worden aangegeven wanneer er een "uit" shirt nodig is.

De jeugdteams hoeven niet perse onderstaande uitvoering aan te schaffen, als van de kleur maar niet wordt afgeweken.

Bij de jongste jeugd wordt er een uitzondering gemaakt en kunnen zij indien nodig de shirts binnenste buiten draaien.
  Sponsoruitingen op de wedstrijd tenues, anders dan de door de sponsorcommissie goedgekeurde sponsoren, zijn niet toegestaan. Ook voor andere kleding, met daarop het HC Rijnvliet logo, geldt dat sponsoruitingen altijd goedgekeurd dienen te worden door de sponsorcommissie.

Bestel dus wat je wilt hebben en haal het vervolgens af in de winkel in van Intersport Vleuten, in winkelcentrum Vleuterweide. Maatje te groot of te klein besteld? Geen punt, want Intersport Vleuten ruilt dat voor je om.

Vanzelfsprekend kan je in de winkel ook terecht voor scheenbeschermers, hockeysticks, schoenen etc etc. Veel winkelplezier!
 
SponsorVisie Responsive iframe Example

Zoeken

Agenda

21-4 Vrijwilligersavond RijnPub