01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Sponsoring HC Rijnvliet

Hockeyclub Rijnvliet is een nieuwe, kwalitatief goede hockeyvereniging in Leidsche Rijn. Een club met ruim 730 leden en de ambitie om de komende jaren flink te groeien. En dat de club gaat groeien, is zeker, gezien de nieuwbouwwijk Rijnvliet die momenteel tegenover de hockeyvereniging wordt gebouwd en waar veel jonge gezinnen gaan vestigen.

HC Rijnvliet maakt zich klaar voor deze groei. De vereniging heeft momenteel de beschikking over twee watervelden en een kunstgrasveld. In de toekomst is het ook nog mogelijk om uit te breiden met een 4e en 5e veld. Onlangs is er een nieuw clubhuis gerealiseerd. Een clubhuis waar we trots op kunnen zijn en dat met de inzet van alle leden en heel veel actieve vrijwilligers tot stand is gekomen.

Sponsoring is een onmisbare bron bij de ontwikkeling van onze club. Uiteindelijk draag je als sponsor bij aan de levendigheid van de vereniging. In ruil hiervoor bieden wij sponsoren een interessant platform.

Waarom kiest u als sponsor voor HC Rijnvliet?

HC Rijnvliet is een nieuwe, ambitieuze vereniging met een fris imago. Een vereniging die samen met haar sponsors wil groeien en in ruil voor uw steun, kunnen wij het volgende bieden:

 • Zichtbaarheid op de vereniging, waar veel potentiĆ«le klanten rondlopen
 • Eenvoudig contact met (potentiele) klanten en bedrijven in de omgeving
 • Positieve associatie van uw organisatie met een nieuwe, ambitieuze vereniging
 • Maatschappelijke betrokkenheid in de regio

En niet geheel onbelangrijk om te weten, de kosten van sponsoring zijn fiscaal aftrekbaar. De btw (indien van toepassing) kan als voorheffing verwerkt worden in de aangifte omzetbelasting.

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

Iedere investering is welkom bij onze vereniging. Letterlijk en figuurlijk moet er gebouwd worden aan de toekomst, dus ook als een van onderstaande opties u niet aanspreekt, maar u wel graag uw bijdrage wilt leveren, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Voor elk budget is er een sponsoroptie. Bij deze enkele sponsoropties:

 • hoofdsponsor: sponsoring van wedstrijdkleding van alle (senioren) teams
 • sponsoren van een of meerdere teams, kleding en/of tassen met uw logo
 • uw logo op een bord langs een van de velden
 • branding van de doelen met uw logo
 • dug-outs per veld voorzien van uw logo
 • borden op het mini-hockeyveldje
 • NIEUW! Hoge tribunebankjes naast de velden met het logo van uw organisatie

Champagnelidmaatschap

Draagt u de vereniging een warm hart toe? Dan is het ook mogelijk om voor 100 euro per jaar champagnelid te worden van HC Rijnvliet. De opbrengst van de champagneleden wordt gebruikt voor een investering die de normale clubopbrengsten te boven gaat. Het doel wordt per jaar bepaald. Denk hierbij aan de aanleg van het mini-hockeyveldje, een tribune langs veld 1, bankjes langs de velden, etc. In ruil voor deze bijdrage organiseren we een de jaarlijkse wijnproeverij, worden alle leden vermeld op het champagneledenbord in het clubhuis en krijgt een champagnelid voorrang bij het buffet op het Rijnfestijn.

 

Sponsormogelijkheden

Bord Veld 1 500 euro per seizoen
Bord Veld 2/3 250 euro per seizoen
Branding twee doelen 500 euro per seizoen
Bestickering Dug-out 1000 euro per seizoen
Bord mini -hockeyveld 250 euro per seizoen
Banken langs veld 1 500 euro per seizoen
Logo in nieuwsbrief 100 euro per jaar (4-6 keer per jaar)
Champagnelid 100 euro per persoon per jaar

Sponsoring van een team

officiƫle oranje uit-shirt/trainingsshirt 550 euro
trainingsvesten 800 euro
trainingsbroeken 420 euro
trainingspakken (compleet) 1.320 euro

 

Bovenstaande prijzen zijn indicaties, exacte prijzen hangen af van logo en aantal teamleden. Er zijn diverse andere sponsormogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Meer is ook te lezen in het sponsorbeleid van HC Rijnvliet.

 

Sponsorcommissie HC Rijnvliet

Mail: [email protected]

 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.