01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 3 december 2023
Alle thuiswedstrijden van zondag 3 december 2023 zijn afgelast
Inschrijfformulier Hockeyclub Rijnvliet 

Voordat u zichzelf of uw kind inschrijft bij Hockeyclub Rijnvliet vragen we u de algemene informatie omtrent het lidmaatschap goed te lezen. Deze informatie vindt u hier. Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.

Seniorenleden
Seniorenleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven als lid bij de trimhockeygroep, als veteraanlid (35+) in de KNHB-competitie en als seniorlid (18+) in de KNHB-competitie.

Jeugdleden
De inschrijfperiode voor jeugdleden is open vanaf 1 maart 2023. 

Eerstejaars-F (6-7 jaar)
Voor kinderen in deze leeftijdscategorie is nog voldoende plek. Aanmelden kan gedurende het hele seizoen.

Voorrangsbeleid plaatsing
Indien er meer mensen inschrijven dan geplaatst kunnen worden in de diverse categorieën geldt een voorrangsbeleid. Voorrang wordt toegekend op basis van een aantal punten. Punten worden behaald door:
-Eerste graad familie (zus/broer, dochter/zoon, moeder/vader) van reeds spelende juniorleden, seniorleden en trimleden (50 punten per spelend familielid, familielid moet minimaal zes maanden lid zijn).
-Stief-familie, kinderen uit een samengesteld gezin woonachtig op hetzelfde adres, (50 punten per spelend familielid, familielid moet minimaal zes maanden lid zijn)
-Kinderen van commissie-vrijwilligers die minimaal zes maanden vrijwilliger zijn en zich committeren minimaal nog 1 jaar in de commissie plaats te nemen (25 punten per actieve ouder, maximaal 50 punten).

Als er nog plekken beschikbaar zijn na toepassing van het voorrangsbeleid, wordt onder de overige inschrijvingen geloot. Indien nodig kan HC Rijnvliet hiervoor een notaris inschakelen.

Akkoordverklaring
Door het inschrijfformulier in te vullen en op de ’verzendknop’ te drukken voor elektronische verzending naar HC Rijnvliet verklaart u tevens:

- kennis te hebben genomen van de aannamecriteria;
- kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijk reglement en de gedragscode van HC Rijnvliet (deze zijn hier te vinden)
- hierbij toestemming te geven voor automatische incasso van de lidmaatschapscontributie van de persoon voor wie u het formulier inzendt;
- akkoord te gaan met de verplichtingen die onlosmakelijk verbonden zijn met het lidmaatschap waaronder:

1. Voor junioren vanaf 16 jaar en senioren: het hebben of tijdig behalen van een scheidsrechterskaart en regelmatig een wedstrijd te fluiten;
2. Voor alle seniorenleden en ouders van jeugdleden: een actieve vrijwilligersbijdrage aan de vereniging te leveren;
3. Ouders van jeugdleden verdelen samen met de andere ouders uit het team de teamtaken zoals rijbeurten, fruitbeurten, coachen, teambegeleiding en spelbegeleiding/arbitrage;
4. Tenminste één van de ouders van elk jeugdlid heeft een KNHB scheidsrechterskaart of gaat deze op korte termijn halen (door het doen van een scheidrechtersexamen via HC Rijnvliet), en wordt ingedeeld voor het leiden van wedstrijden;
5. Voor alle leden: aanwezig te zijn bij de trainingen en wedstrijden.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactinformatie
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
   
Overige informatie
   
   
   
 
   
   
   
   
 
Vrijwilligers
  HC Rijnvliet heeft jou nodig! Zonder vrijwilligers geen club. Wij verwachten van elk lid of elke ouder van jeugdlid een actieve bijdrage. Zijn er dingen waar je goed in bent of die je leuk vindt om te doen? Geef dat hieronder aan, we nemen dan contact met je op. Op www.hcrijnvliet.nl kan je lezen wat er allemaal te doen is.

 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Agenda

4-12 Inloop-spreekuur materiaal commissie
4-12 Coachavond zaalhockey
6-12 vierhoekdoverleg
14-12 ALV
18-12 Technisch Hart overleg
30-12 Indoor Hockey Kamp

Zoeken