01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg

Accommodatie en clubhuis


HC Rijnvliet is gelegen op het Sportpark Rijnvliet in Leidsche Rijn samen met de sportverenigingen: Utrechtse Rugby Club (URC), tennisvereniging PVDV, voetbalvereniging SV Nieuw Utrecht en paardrijvereniging De Voornruiters.

Voor de hockeyvereniging worden er door de Gemeente Utrecht in eerste instantie twee hockeykunstgrasvelden aangelegd: een waterveld en een zandveld. Met de bouw van een eigen clubhuis wordt later gestart, evenals met de aanleg van een derde veld.Onze Kantine
HC Rijnvliet beschikt over een gezellige kantine die zich bevindt op de begane grond van het clubhuis van de naastgelegen voetbalclub. De kantine wordt gerund door de barcommissie, bijgestaan door ouders van jeugdleden of spelers die bardienst hebben. In het assortiment van de kantine zijn gezonde snacks en drankjes opgenomen en er zijn ook artikelen die geschikt zijn voor mensen met een voedselallergie.

Na 16.00 uur is het mogelijk om gefrituurde snacks te nuttigen. We willen aan een ieder vragen om de kantine en het terras netjes te houden: maak gebruik van de aanwezige prullenbakken.

Alcoholgebruik in de kantine van HC Rijnvliet
Alcoholvrije drank wordt goedkoper aangeboden dan alcoholhoudende drank.
Alcohol wordt geschonken vanaf 16.00 uur en er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het verenigingsterrein. Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders te nuttigen dan in de kantine of op het terras.

Betalingssysteem
Bij Rijnvliet werken we met een cashloos betalingssysteem. U kunt (contactloos) betalen met uw pinpas. Leden van de vereniging kunnen ook een betalingstegoed zetten op hun Rijnvlietpas, die eenmalig wordt verstrekt aan alle leden. 

Zoeken

Agenda

18-4 Vrijwilligersfeest voor alle comm...
21-4 CS+ Cursus 3/3
22-4 Schoolhockey toernooi