01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg

M.H.C. Hoevelaken JD1 - JD2: 4 - 2

Gespeeld op: 27-10-2018

 

Hockeyverslag 27 oktober
 

Voor het eerst spelen we weer op D-niveau en dat is te merken. We spelen een enorm spannende wedstrijd tegen Hoevelaken. Het is een gelijkwaardige tegenstander en we maken echt kans om te winnen. We hebben er enorm veel zin in om lekker te gaan hockeyen en beginnen vol goede moed aan de wedstrijd.
 

Helaas komen we eerst met 1-0 achter. Maar door hard werken, goed overspelen en omdat iedereen zich aan zijn taken houdt komen we toch op 2-1 voor. Vlak voor rust maakt Hoevelaken 2-2 en de wedstrijd begint in de tweede helft met een gelijke stand. Thomas maakte de 3-2.  Maar dan wordt dat doelpunt afgekeurd. De scheidsen gaven geen voordeel (er werd een shoot gemaakt). Dit was Thomas zijn eerste goal op het veld en dan wordt deze afgekeurd (wat jammer). Daarna krijgen we helaas nog twee doelpunten tegen. Hierdoor verliezen we uiteindelijk met 2-4 en dat is enorm balen. Ik was de hele zaterdag nog chagrijnig (door de scheidsen).
 

Toch is het fijn om weer wedstrijden te spelen die spannend zijn. Ik weet zeker dat er nog wedstrijden komen waarin we gaan winnen! Het is fijn om weer op D-niveau te hockeyen. Ik heb super veel zin om de volgende wedstrijden te spelen en hoop jullie donderdag weer op de training te zien.
 

Groet,
 

Ties

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Buitenhout MHC JD1
Baarnse Mixed Hockey Vereniging JD2
MHC Leusden JD4
Huizer HC JD4
MHC Leusden JD4

Zoeken

Agenda