01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Senioren 10-5

Informatie herstart trainingen senioren

Nieuws afbeelding
Beste seniorleden, wellicht hebben jullie het goede nieuws ook al gehoord: vanaf maandag 11 mei a.s. mag er weer getraind worden! Dat gaan we op een veilige en verantwoorde manier doen en daar hebben we jullie hulp bij nodig.
 
We verwachten dat jullie onderstaande serieus aandacht geven en je er ook aan houden:
 
Lees het protocol goed door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt om op een veilige en verantwoorde manier te gaan trainen, ons protocol is gebaseerd op de voorschriften van de Rijksoverheid, de gemeente en de KNHB. En bekijk de plattegrond met looproutes vooraf.
 
Kijk goed in Lisa wanneer en hoe laat je training hebt en meld jezelf aan. Omdat we maar met één team op een veld mogen, zijn voor sommige teams de trainingsdagen en -tijden anders dan normaal. Daarnaast kunnen voor sommige teams ook de aanvangstijden per week verschillen. Door je aan te melden weten we hoeveel mensen er komen en kunnen we dat logistiek goed regelen.
 
Volg de aanwijzingen van de poortwachters te allen tijde op. Per team vervult een aantal mensen de rol van poortwachter. Zij zorgen ervoor dat iedereen op een veilige manier het sportcomplex betreedt én weer verlaat.
 
Gebruik je gezonde verstand. We zitten inmiddels met z’n allen lang genoeg in deze coronacrisis om te weten dat onveilig gedrag grote gevolgen kan hebben. Neem de hygiënemaatregelen in acht en neem elkaar en jezelf daarin serieus.
 
Met deze maatregelen moet het mogelijk zijn om de komende periode nog lekker te sporten. Als alles goed blijft gaan kunnen we misschien ook per 1 september weer aan de competitie beginnen.
 
Over de keeperstraining volgt aparte communicatie in de loop van volgende week.
 
Hartelijk dank voor jullie medewerking!

Met sprotieve groet,
Namens bestuur en seniorencommissie,
Dieke Maatman
Secretaris HC Rijnvliet

Zoeken

Agenda

29-8 Openingstoernooi Jeugd (A t/m F)