01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 7-9

Afronden Digitaal Wedstrijd Formulier

Nieuws afbeelding Invullen en afronden digitaal wedstrijdformulier.
Het digitaal wedstrijdformulier (DWF) moet op de wedstrijddag zijn afgerond.

Een uitleg voor alle coaches en teammangers vind je in de onderstaande twee pdfs. Er is een uitleg voor de jongste jeugd en voor de junioren.

Inloggen met de inloggegevens van coach of teammanager (dus niet die van je kind) http://www.hcrijnvliet.nl/formulier


Uitleg junioren DWF

Als het digitale wedstrijdformulieren niet op tijd worden afgerond ontstaat veel (onnodig) extra werk voor de wedstrijdsecretarissen van de clubs én de hockeybond. Uitslagen en standen worden hierdoor niet tijdig verwerkt in de Standenmotor van de KNHB.

In de praktijk merken wij dat aan het eind van de dag een scheidsrechter pas accordeert, waardoor teams lang moeten wachten met afronden en het regelmatig vergeten en niet meer doen.

De hockeybond adviseert het DWF direct na de wedstrijd af te ronden in het bijzijn van beide aanvoerders/coaches en de scheidsrechters. Aan jullie allemaal dan ook het nadrukkelijk verzoek dit advies op te volgen.

De hockeybond gaat strenger controleren op het bijtijds invullen van de digitale wedstrijdformulieren. Ook kunnen administratieve boetes van maximaal € 75,00 per wedstrijdformulier worden opgelegd aan de vereniging/partij die het formulier te laat afrondt. HC Rijnvliet zal de boetes doorbelasten aan de betrokkene(n). Je betaalt dus uiteindelijk zelf de rekening!

Sportieve groet,
Wedstrijdsecretariaat HC RijnvlietZoeken

Agenda

22-9 Wijnproeverij voor sponsoren en c...
27-9 Spelregelavond 27 september