01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 19-2

Inschrijving nieuwe jeugdleden geopend

Nieuws afbeelding Bij HC Rijnvliet kan je je vanaf nu t/m donderdag 30 april aanmelden voor het komende seizoen 2020/2021, start eind augustus. Voor de eerstejaars F-jeugd (6 en 7 jaar) is er zelfs per direct al plaats en kan je meteen beginnen met hockeyen. Voor de overige categorie├źn is doorgaans ook snel plek! 

HC Rijnvliet is een hockeyvereniging waar spelplezier, sportiviteit en teamgevoel voorop staan. Met maar liefst 2 watervelden én 1 zandveld en met speciaal aangetrokken goed opgeleide trainers van hockeywerkt.nl is er voldoende aandacht voor de ontwikkeling en begeleiding. Er zijn mogelijkheden voor trainingen voor lijn- en breedteteams. Kortom iedereen kan in zijn eigen tempo (leren) hockeyen. De jeugd speelt bij ons op zaterdag en de senioren op zondag. 

Wil je eerst eens kennis komen maken? Dan kan ook. We ontvangen je graag in ons nieuwe clubhuis! Mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak.

Wil je je meteen inschrijven? Doe dat snel want de ervaring leert dat de belangstelling groot is. Algemene informatie over lidmaatschap is hier te lezen. 

Welkom bij HC Rijnvliet!

Zoeken

Agenda

18-4 Vrijwilligersfeest voor alle comm...
21-4 CS+ Cursus 3/3
22-4 Schoolhockey toernooi