01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 13-2

Wedstrijdplanning 2e helft

Nieuws afbeelding
De wedstrijdplanning voor de 2e seizoens helft is bekend. Geef je aanwezigheid zsm aan in de Rijnvliet-app! 

De wedstrijden zijn bekend en al zichtbaar in de Rijnvliet-app. Het wedstrijdsecretariaat hoopt dit weekend alle tijden bij de thuiswedstrijden gepland te hebben. 

Afwezig op een wedstrijddag? Zorg dat je dit zsm vastlegt in de Rijnvliet-app en de teammanager informeert. Zorg dat je vroegtijdig aangeeft als je er een speelronde niet bent. Zo weet de teammanager of er voldoende spelers zijn. Zeker het tweede weekend in mei kan een uitdaging worden, daar sommige scholen dan nog vakantie hebben. 

Als je op vroeg weet dat een team op één van de speeldagen niet over voldoende spelers beschikt, kan in overleg met de tegenstander de wedstrijd verplaatst worden. Eerder spelen mag altijd, later niet. Dit overleg loopt altijd via het wedstrijdsecretariaat ([email protected]). 

Een andere optie is om eventueel spelers te lenen uit een ander team. Hierbij geldt:
• Lenen van spelers uit een op gelijk niveau of lager spelend team mag altijd, ongeacht het aantal eigen spelers dat een team beschikbaar heeft.
• Lenen van een hoger spelend team mag alleen als aan een aantal regels wordt voldaan. De volledige inval/inleenregels zijn te vinden op de website van de KNHB.
NB: niveau gaat om combinatie van leeftijdscategorie en klasse waarin gespeeld wordt.

Zoeken

Agenda

29-8 Openingstoernooi Jeugd (A t/m F)