01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Evenementen 10-7

RijnFestijn 2019

Nieuws afbeelding
BEDANKT!

Wat hebben we een toffe dag gehad afgelopen zaterdag. Het opbouwen ging voorspoedig, veel gezelligheid, veel plezier hadden wij, als Evenementencommissie, erin. 

Om 14:00 uur kwam iedereen binnen die meedeed met de clinics. De rijen bij de aanmelding waren kort waardoor iedereen nog even een gezellig praatje kon maken met elkaar.

De kinderen sprongen gelijk op het springkussen. De mannen keken bij de stoere auto’s en de dames konden shoppen bij het bitjes happen, aanschaf van nieuwe sportartikelen of gewoon een genieten van een heerlijke massage (die hebben wij ook nog even meegepikt ;-).

65 kinderen van de E- en F-jeugd en meer dan 100 kinderen van de B, C en D vertrokken naar de velden voor hun clinic/streethockey. Gelukkig was het niet te warm waardoor iedereen de volle tijd lekker heeft kunnen hockeyen en alle spelletjes langs heeft kunnen gaan. 

Uiteraard zijn er op deze dag veel foto’s gemaakt. Hierbij een impressie, de rest van de foto’s volgt nog op een later moment.

Na de clinics kwam iedereen gezellig naar het clubhuis en toen…toen begon het te regenen! Dat was erg jammer, maar het mocht gelukkig de pret en gezelligheid niet drukken. Toen het om 17:00 uur even droog was heeft onze voorzitter Gerard een kort praatje gehouden en zijn de kampioenen gehuldigd. Ook een aantal vrijwilligers werden uitgebreid bedankt. 

Na de kampioenshuldiging en een borrel kon er gegeten worden.  Er was ruime keuze met de BBQ van Van Basten Horeca en Aziatisch eten van Ghislaine. En toen begon de veiling. Philip van Rijnvliet Heren2 had zich uitermate goed verkleed als veilingmeester en begon met veel enthousiasme aan zijn job van de dag! Allereerst Philip: nogmaals hartelijk dank, wat heb je dit ontzettend goed, gezellig en vol enthousiasme gedaan. Chapeau! 

En het resultaat mocht er zijn: De veilingitems hebben in totaal maar liefst 3.665 euro opgebracht! Namens alle leden van HC Rijnvliet: BEDANKT! Dit is een mooi begin voor de inrichting van een prachtig clubhuis komend seizoen.

Rond half negen hebben we opgeruimd en met de vrijwilligers die bleven plakken om te helpen  de dag TOP afgesloten.

Het was een super geslaagde dag! Op naar het RijnFestijn 2020!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.