01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 18-6

Daphne Jaspars geslaagd voor KNHB Hockeytrainer 2 (HT2) - Elftal trainer/coach opleiding

Nieuws afbeelding
Op maandag 17 juni kreeg Daphne Jaspars te horen dat ze als eerst van haar lichting geslaagd is voor de opleiding tot Hockeytrainer 2 (HT2) - Elftal.

Sinds maart heeft ze daar 10 workshops voor gevolgd en een aantal proeven van bekwaamheid afgelegd. Hierdoor mag ze zichzelf nu gediplomeerd trainer/coach voor elftallen noemen.

Afgelopen jaar heeft Daphne samen met Johan Bokslag de meisjes D1 gecoacht. Daarbij zijn ze in het voorseizoen als eerste team in de geschiedenis van HC Rijnvliet  naar de 1e klasse gepromoveerd. De MD1 heeft daar goed stand weten te houden en is uiteindelijk als 3e geĆ«indigd.

In het zaalseizoen zijn de meiden in een spannende competitie ook nog eens kampioen geworden.

Tijdens haar opleiding is Joris Olsthoorn, trainer/coach van Heren 1 van Rijnvliet zo vriendelijk geweest om als haar praktijkbegeleider op te treden, natuurlijk heel belangrijk! Bedankt daarvoor Joris!

Voor komend seizoen wil ze graag weer een team gaan coachen en indien haar tijd het toelaat, doorgaan met de HT3 opleiding.

Namens heel HC Rijnvliet van harte gefeliciteerd Daphne!

Voor meer informatie over de KNHB HT2 opleiding, zie https://www.knhb.nl/kenniscentrum/opleiding/hockeytrainer-2-ht2-elftal

Zoeken

Agenda

14-12 D feest
17-12 [vervallen] KNHB Examen 17 december
19-12 [vervallen] KNHB Examen 19 december