01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Evenementen 21-5

RijnFestijn op zaterdag 6 juli

Nieuws afbeelding
Kom naar het RijnFestijn op 6 juli!
Aanmelden kan tot en met zondag 28 juni.

Op zaterdag 6 juli van 14.00 tot 20.30 uur is het jaarlijkse eindfeest van en voor leden, hun gezinnen en alle anderen die verbonden zijn aan HC Rijnvliet.

Er is een ABN-AMRO clinic voor de F- en E-jeugd, gegeven door minimaal één Nederlandse tophockeyer. Voor de B-, C-, en D-jeugd is er een supergaaf streethockey event. Broertjes en zusjes kunnen zich laten schminken, spelletjes doen en zich uitleven op springkussens. Er kunnen bitjes worden gehapt of een fittest worden gedaan bij de fysio. De populaire fotobooth is ook weer aanwezig, dus niemand hoeft zich te vervelen.

Aan het eind van de middag blikken we terug op een mooi en sportief jaar met een borrel, een barbecue en andere hapjes. Uiteraard huldigen we de kampioenen van het veld en de zaal.

Dit jaar geen loterij, maar een veiling waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de inrichting van ons nieuwe clubhuis dat er in het najaar echt zal staan. Om jullie enthousiasme alvast te wekken: een weekend met een Audi of een dag een BMW met chauffeur, een fotoshoot, een week vertoeven in Frankrijk, een high tea, een Jump-sessie voor de kids en nog veel meer...

Kortom, het RijnFestijn 2019 mag je zeker niet missen!

Programma
 
14.00 uur  Inloop
14.30 -16.00 uur  ABN-AMRO clinic voor de F- en E-jeugd
14.30 -16.00 uur  Streethockey voor de B-, C- en D-jeugd
16:00 uur  Borrel
17:00 uur  Huldiging kampioenen 
17.30/18:00 uur  BBQ en Asian Food
19:00 uur  Veiling
20.30 uur  Einde

Aanmelden
Aanmelden kan via de LISA app>> Meer>> Evenementen>> RijnFestijn 6 juli 2019.
Je kunt dan ook direct betalen (graag ook aangeven welk team in de opmerkingenlijst).

De kosten voor de gehele dag zijn € 10,- per persoon. Hier zijn de diverse activiteiten en het eten (all-in) bij inbegrepen. In principe gaan we ervan uit dat iedereen die overdag aanwezig is ook lekker blijft eten. We maken daarom geen onderscheid in de kosten. Het is wel mogelijk om in het opmerkingenveld aan te geven dat je niet bij de BBQ aanwezig kunt zijn en alleen je kind bij de clinic of streethockey aanwezig zal zijn (graag ook vermelden welk team).

Nogmaals, aanmelden kan tot en met zondag 28 juni, in verband met de reservering van het eten en planning van de overige activiteiten. Vergeet het niet en doe het meteen! 


Bijlage

Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)