01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 22-3

GEZOCHT: Vrijwilliger voor het schoolhockeytoernooi.

Nieuws afbeelding Op woensdag 17 april aanstaande wordt op MHC Fletiomare en HC Rijnvliet het jaarlijkse schoolhockeytoernooi gehouden. Ongeveer 70 teams van 13 verschillende scholen zullen deelnemen aan dit toernooi.
Het toernooi zal zijn van 14:00 tot 18:00 uur duren.

Voor dit grootschalige toernooi op 17 april zoeken wij daarom nu dan ook enthousiaste spelbegeleiders, die op die dag de wedstrijdjes in goede banen kunnen leiden. Elke wedstrijd zal ongeveer 20 minuten duren. Ook zijn we op zoek naar veld coördinatoren die alle uitslagen verzamelen en de spelbegeleiders op het veld hulp kunnen bieden indien nodig. EHBO’ers mogen op dit toernooi ook niet ontbreken net als een fotograaf die gedurende de dag mooi plaatjes kan schieten. Een gezellige gastvrouw, die de teams verwelkomt en voorziet van de nodige informatie over dit toernooi hebben we ook nog nodig en een barmedewerker om iedereen van een drinken en eten te voorzien.

Ben jij die spelbegeleider, EHBO’er, veld coördinator, fotograaf,  gastvrouw of barmedewerker? En wil jij je steentje bijdragen aan dit maatschappelijke toernooi? Mail dan naar [email protected]


Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.