01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 18-2

Zaalhockey: zaalkampioenen en versterking voor commissie gevraagd

Nieuws afbeelding
Na 10 intensieve weken hockey in de zaal is er alweer een einde gekomen aan zaalhockeyseizoen 2018-2019. En wat is er ontzettend hard gewerkt, veel geleerd en nooit de moed opgegeven!

Allereerst willen wij namens de Zaalhockey commissie alle leden en ouders bedanken voor jullie geweldige inzet, sportiviteit en enthousiasme. Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden. 

En winnen of verliezen…. uiteindelijk gaat in de eerste plaats om het plezier in de zaalhockey! En om nooit de moed te verliezen, maar trots te blijven op je team en jezelf. En vooral te kijken naar alles wat je weer geleerd hebt. Jullie zijn allemaal TOPPERS en Rijnvliet is trots op wat jullie hebben laten zien. 

Zaalkampioenen
Ook dit seizoen hebben we weer aantal kampioenen in de zaal! Allereerst werd MD5 kampioen. Zij waren op zondag 27 januari niet meer in te halen met 29 punten. Daarna werd MD4 kampioen en op zondag 3 februari met 26 punten niet meer in te halen door de andere teams in hun poule. Op zondag 2 februari won MC1 de benodigde 6 punten om hiermee niet meer ingehaald te kunnen worden. MC1 eindigde uiteindelijk als kampioen met 29 punten.MD1 en MC2 lieten het spannend tot aan het laatste weekend van de zaalhockeycompetitie. Op zondag 17 februari hebben MD1 en MC2 de laatste punten gehaald die nodig waren om kampioen te worden! MD1 is kampioen geworden met 26 punten en MC2 met 29 punten.

Gezocht: commissieleden zaalhockey
Tot slot willen wij iedereen laten weten dat Lonneke en Sabine beiden na drie jaar keihard gewerkt te hebben aan de hele organisatie rondom de zaalhockeycompetitie afscheid gaan nemen van de Zaalhockey commissie. We willen hen natuurlijk onwijs bedanken voor alles wat zij hebben gedaan voor de zaalhockey binnen Rijnvliet. Mede dankzij hen is de zaalhockey bij Rijnvliet op de kaart gezet en vorm gegeven. Wij zijn daarom dringend op zoek naar uitbereiding van de Zaalhockey commissie!!Interesse? Mail (ook eventuele vragen) naar [email protected].

Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)