01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 13-2

Muntstad tekent sponsorcontract met HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding
Het Heren 1 hockeyteam van HC Rijnvliet start na de winterstop met een nieuwe hoofd-sponsor. Muntstad, de autodealer en servicepartner voor Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in Midden-Nederland, heeft onlangs het sponsorcontract ondertekend voor een periode van 3,5 jaar. Ook het nieuwe waterveld zal de naam van de hoofdsponsor dragen, het Muntstad-veld. 

Rini Ton, marketing manager van Muntstad, is erg blij met de samenwerking: "Wij verbinden ons graag aan een jonge, ambitieuze hockeyclub die net als wij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft. We zijn de trotse hoofdsponsor van een talentvol team dat bestaat uit jonge, ambi-tieuze mannen. "

Ook Gerard Kohsiek, voorzitter van HC Rijnvliet, is uitermate tevreden met de nieuwe hoofd-sponsor: "Het is ontzettend fijn om met een belangrijke speler in de regio dit contract aan te gaan. We kijken uit naar een mooie, langdurige samenwerking met Muntstad.”

Het herenteam speelt momenteel in de derde klasse en heeft ambitie om door te groeien.  

Twee hoofdsponsors
Muntstad staat dit seizoen op de wedstrijdshirts en trainingspakken van de hockeyheren. Daar-naast komt het logo van het autobedrijf op borden langs de velden en in het clubhuis. Andere, reeds bestaande, hoofdsponsor van HC Rijnvliet is ABN AMRO.

Over Muntstad
Muntstad is een begrip in Midden-Nederland, met maar liefst elf vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen. Ze verkopen en onderhouden alle vijf de grote merken van de VAG-groep: Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. De nieuwste toevoeging is het Occasion Center in Zeist langs de A28. Daarnaast kun je ook terecht bij Muntstad voor schadeherstel, leasing, fleetsales, verhuur, een full service wasstraat en voor onderhoud.


Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)