01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 9-10

27 oktober: extra hapdag voor bitje op maat


Bestuurslid Maarten schreef eerder over de klap van een hockeybal op zijn kaak en het belang van een goed bitje. Naar aanleiding van zijn verhaal kwam er vraag naar een extra hapdag op HC Rijnvliet.

Bitjehappen.nl staat op zaterdag 27 oktober (9:00 - 12:00u) in het clubhuis van HC Rijnvliet om op maat gemaakte bitjes aan te meten. Je kunt gewoon langs komen, maar als je je vast aanmeldt dan ben je sneller aan de beurt. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: bitjehappen.nl/hapdag/rijnvliet

Je wilt graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen.nl maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam en telefoonnummer in jouw bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is die gepersonaliseerd naar jouw smaak.

We bieden bitjes aan voor € 42,50 voor jongste jeugd en € 52,50 voor AB-jeugd en senioren. Van ieder verkocht bitje doneert bitjeshappen.nl € 5 euro aan onze club.
 

Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro! Betalen kan contant of met de pin. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je afhankelijk van jouw zorgverzekering € 24,30 declareren.

We zien je graag tijdens de hapdag!

De sponsorcommissie van HC Rijnvliet

Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)