01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Arbitrage 6-9

Scheidsrechterscursus en Scheidsrechtersexamen September 2023

Er zijn weer twee scheidsrechtersexamens gepland voor september 2023:
  • Woensdag 20 september van 19.00 uur tot 20.00 uur en
  • Donderdag 21 september van 20.00 uur tot 21.00 uur
De examens zullen volledig online plaatsvinden en kan je volledig uitvoeren op je eigen laptop. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. 

Om je voor te bereiden voor het examen, zal er vanuit de KNHB cursusmateriaal beschikbaar worden gesteld die je in eigen tijd en op je eigen laptop kunt doornemen.

Daarnaast zal er 18 september om 19:30 een voorbereidingsavond zijn. Vrije inloop ook voor mensen die al een kaart hebben maar nog wel een opfrisser zouden willen hebben. Aangeraden wordt om de aangeboden (digitale) lesstof wel al afgerond te hebben zodat eventuele vragen beantwoord kunnen worden.

Aanmelden?
Om je aan te melden moet je of een vrijwilliger, of een spelend lid zijn binnen de club.

Indien je al spelend lid of een actieve vrijwilliger bent én in het bezit van een (Lisa-)account met lidnummer en je graag wilt aanmelden voor een van beide examens, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Nog geen account?
Meld je dan eerst aan als vrijwilliger op de website van de club: Inschrijfformulier. Vul alle gegevens in en vul bij het veld "Vul hier je eigen wensen in" in "Scheidsrechter". De secretaris zal je activeren als vrijwilliger in het systeem. 
Zodra je de bevestigingsmail van de secretaris hebt met je lidnummer erin, stuur daarna een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Wanneer je bent aangemeld voor een examen ontvang je een mail vanuit de KNHB met alle gegevens om bij de cursusmaterialen te komen. Details over de examens zullen worden gecommuniceerd vanuit de arbitragecommissie. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]

Agenda

28-10 HC Rijnvliet Frightnight-alle jeu...

Zoeken