01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 28-5

Kom ook naar RijnFestijn op zaterdag 30 juni

Nieuws afbeelding
Op zaterdag 30 juni organiseert Rijnvliet het jaarlijkse eindfeest van en voor leden en hun gezinnen en alle anderen die verbonden zijn aan HC Rijnvlliet.

We blikken terug op een mooi en sportief jaar met een borrel en een barbecue. We zetten uiteraard de kampioenen van het veld en de zaal in het zonnetje. En natuurlijk wordt er die dag gehockeyd: er is een minitoernooi voor B/C/D-leden , senioren en gezinsleden, genoeg leuke activiteiten voor de kleine hockeyers (E en F) en er zijn politiehockeyers aanwezig die menig mens zullen amuseren en verbazen. De allerkleinsten kunnen zich laten schminken en zich uitleven op springkussens. Er is een loterij om geld in te zamelen voor een mini-hockeyveld. Ga met je hele nieuwe/oude team op de foto in de fotobooth. En nog veel meer activiteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Kortom: RijnFestijn 2018 mag je niet missen! Aanmelden kan tot en met 17 juni via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQK6Dgx0mcMcif4j3O7icKQWpGzg9hGxlyvW5I_RTsBGvDhQ/viewform

Uitnodigingsposter in de bijlage:
Bijlage

Zoeken

Agenda