01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Thuis JF1 MMHC Voordaan JF4
Junioren 12-6

Scheidsrechterskaart voor B-jeugd - spelregelavonden gaan niet door!

Nieuws afbeelding
De aanmeldingen voor de spelregelavonden (12/6 en 13/6) en het scheidsrechtersexamen (26/6) blijven (ver) achter bij de verwachtingen. Daarom is er besloten om alle avonden niet door te laten gaan. Een deel van de avonden vallen samen met verschillende toetsweken. Heel begrijpelijk dat een KNHB examen dan nét iets te veel van het goede is. In september, het begin van het seizoen 2018 - 2019, organiseren we een nieuwe ronde!
-----------
Komend seizoen spelen er voor het eerst B-jeugdleden op HC Rijnvliet. Jullie willen we graag betrekken in het begeleiden en fluiten van wedstrijden van de (jongste) jeugd. In de loop van komend seizoen moet dit meer vorm gaan krijgen. Informatie over het fluiten van wedstrijden en wanneer je opgesteld wordt e.d. volgt dus komend seizoen pas. 

Ter voorbereiding hierop vragen we alle B-jeugdleden een clubscheidsrechterskaart te halen. De clubscheidsrechterskaart wordt behaald door succesvol een schriftelijk examen op de club af te leggen. HC Rijnvliet verwacht dat ieder spelend lid, vanaf de B-lijn, in het bezit is van een scheidsrechterskaart!

Voorbereiding op het theorie-examen (er is geen praktijkexamen) gebeurt via een door de KNHB ontwikkeld e-learning traject op de website Drillster. (https://www.drillster.com/info/). Dit examen heeft zo'n 40 multiple choice vragen en gaat over zowel de veld- als de zaalregels. Speel jij volgend seizoen in een B-team? Meldt je dan nu aan voor het examen.

Naast het e-learning traject kun je ook op de club terecht. De spelregelavond is een informele avond waar iedereen die de behoefte heeft om de spelregels van het hockey persoonlijk even door te nemen, kan aanschuiven. Dit geldt voor de veldhockeyregels alsmede voor de zaalhockeyregels. Het is de bedoeling om handvatten te bieden voor de soms wat abstracte regels in het spelregelement. Daarnaast is er de mogelijkheid om een aantal veelgemaakte overtredingen op video te bekijken. Let wel, dit is géén cursus en is niet specifiek toegespist op het examen. Het is vooral bedoeld om (meer) inzicht te geven in de regel van het spelletje.

Schrijf je nu in en laat even weten met hoeveel personen je komt. Het aantal plaatsen is beperkt.

dinsdag 12 juni - Spelregelavond
Inschrijven: https://goo.gl/forms/5tgP0lk2gpPzxnXt1
19.00 uur koffie
19.30 uur start

woensdag 13 juni - Spelregelavond
Inschrijven: https://goo.gl/forms/5tgP0lk2gpPzxnXt1
19.00 uur koffie
19.30 uur start

dinsdag 26 juni - KNHB examen
inschrijven: [email protected]
19.00 uur koffie
19.30 uur start

Arbitrage HC Rijnvliet

Zoeken

Agenda

24-10 Hockeydagen 2018
27-10 Bitjes happen