01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 22-4

Teamsamenstellingen en selectie voor volgend seizoen

Nieuws afbeelding Hoewel het seizoen nog tot in juni doorloopt, zijn de Jeugdcommissie en de Technische Commissie al volop bezig met de teamsamenstelling voor volgend seizoen voor de jongste jeugd en de junioren. Uiterlijk vrijdag 15 juni a.s.zullen wij de teamsamenstellingen voor seizoen 2018-2019 bekend maken. De voorlopige teamindeling voor de jongens junioren is deze week al gedeeld met de betrokkenen.

Voor informatie over het beleid en de uitgangspunten die HC Rijnvliet ten aanzien van de teamstelling hanteert, verwijzen wij je graag naar de website: Jeugdbeleid HC Rijnvliet (https://www.hcrijnvliet.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=hockey_tc_jeugd&menu=2) en Teamsamenstelling en selectieprocedure Junioren HC Rijnvliet (https://www.hcrijnvliet.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=hockey_tc_jeugd&menu=2).

Keuze tussen selectie of voorkeur teamgenoten!
Voor de huidige M8E, MD en MC-teams is het belangrijk te weten dat dit jaar de mogelijkheid geboden wordt om óf zich op te geven voor de selectietraining (en daarmee je motivatie te laten zien om in het eerste team van jouw categorie te spelen) óf om aan te geven bij wie je volgend jaar in het team zou willen zitten. Het is óf/óf. Als je je wel opgeeft voor de selectietraining, maar niet geselecteerd wordt, dan zullen we wel zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeuren voor teamgenoten. Dit laatste geldt ook voor diegenen die niet voor de selectie gaan.

Planning m.b.t. de selectie meisjes junioren:
Tot zondag 17 mei: Aanmelding voor de selectietraining of doorgeven wie je graag als teamgenoot hebt via Aanmeldformulier selectie/teamgenoot of kopieer de volgende link in je browser: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlKlSWhlHkvUIlzyhKWa_72FvJsF27mFhaE49jIPPj5fiKig/viewform
Zondag 3 juni: Selectietraining voor de junioren (incl. keepers)
Vrijdag 15 juni: Publicatie teamsamenstelling seizoen 2018-2019

Dus meld je aan voor de selectietraining of geef je voorkeuren voor teamgenoten op via het aanmeldformulier selectie/teamgenoot. Doe dit vóór zondag 17 mei!

Voor vragen en/of opmerkingen over de jongste jeugd kun je contact opnemen met de Jeugdcommissie ([email protected]). Voor vragen en/of opmerkingen over de junioren met de Technische commissie ([email protected]).

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.