01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 2-4

Jeugdinschrijving voor seizoen '18/'19 gestart!

Nieuws afbeelding
Wil je komen hockeyen bij HC Rijnvliet? Schrijf je dan nu in als lid en doe mee in het volgende hockeyseizoen, die eind augustus 2018 start. We hanteren een vaste inschrijfperiode voor jeugdleden. Deze is van 1 april tot en met 21 april 2018.

In die periode kun je je via ons online inschrijfformulier http://www.hcrijnvliet.nl/site/?option=11016&menu=2 aanmelden als jeugdlid van HC Rijnvliet.

Kinderen van (bijna) 6 jaar oud en vanaf 7 jaar
Hockeyen bij HC Rijnvliet is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. We hanteren hierbij de leeftijdsgrenzen van de KNHB. Op 1 oktober 2018 moet het betreffende kind 6 jaar of ouder zijn. Ook kinderen die in het nieuwe schooljaar al naar groep 3 gaan èn vóór 31 december 2018 6 jaar worden, kunnen worden aangemeld.
Voor kinderen vanaf 7 jaar oud is er (beperkt) plek in de bestaande teams. Ook hiervoor geldt dat je je van 1 april tot en met 21 april 2018 kunt inschrijven. 

Informatie over het jeugd-aannamebeleid en eventuele voorrangsregels vind je hier https://www.hcrijnvliet.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_algemeen&menu=2

Seniorleden en trimhockeyers kunnen zich het hele jaar door aanmelden en zijn ook van harte welkom!

Proeftraining volgen?
Zou je eerst wel eens een proeftraining mee willen maken? Om zo de club te leren kennen én te kijken of hockey iets voor je is. HC Rijnvliet biedt diegenen die interesse hebben om te gaan hockeyen de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen mee te maken. Meer informatie vind je via deze link of kijk elders op de website voor meer informatie.

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet telt in totaal 530 leden, verdeeld over 40 teams. Een snelgroeiende club die kwaliteit in de volle breedte waarborgt, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van iedere speler. HC Rijnvliet is qua grootte nog klein genoeg om veel mensen te kennen en heeft een gezellig clubhuis. Door het jaar heen worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd voor alle leden. 
Naast de jeugd vanaf 6 jaar kan ook de jongste jeugd, van 3,5 tot 6 jaar, in de vorm kabouterhockey al spelenderwijs kennis maken met de sport.
HC Rijnvliet, gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn, heeft twee kunstgrasvelden (water- en zandveld) met een tweede waterveld in de nabije toekomst. Met de aanleg van dit tweede waterveld lopen we voorop in de technische ontwikkeling voor alle leden en wordt het een aansprekende club in regio. Naar verwachting is het tweede waterveld eind 2018 aangelegd en bespeelbaar. 

De flyer 'Kom hockeyen bij HC Rijnvliet' als bijlage:

Bijlage

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.