01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 2-2

Uitkomst ALV 1 februari 2018

Nieuws afbeelding
Donderdagavond 1 februari 2018 hebben we in de buitengewone ALV, met een hoge opkomst, praktisch unaniem besloten dat we de gemeente Utrecht vragen een waterveld aan te leggen. Met dit veld denken wij dat we als HC Rijnvliet voorop kunnen lopen in de technische ontwikkeling van álle leden. We worden hiermee een spraakmakende en aansprekende club. Dat is ook van belang omdat we daarmee meer seniorenleden kunnen aantrekken.

Met het maken van plannen voor de ontwikkeling van een eigen clubhuis gaan we gewoon door, maar in een iets lager tempo. Zodra wij menen dat de financiële middelen het toelaten maken we de plannen concreet om over te kunnen gaan op het bouwen van een eigen clubhuis. Voorlopig blijven we dus het huidige clubhuis huren, dit doen we met een flexibel contract. Bovendien gaan we aanvullende maatregelen uitwerken om voor bestaande problemen een oplossing te vinden, zoals bijvoorbeeld een soort serre op het terras zodat het aantal vierkante meters dat wij beschikbaar hebben wordt vergroot.

We willen alle deelnemers aan de ALV en degenen die er niet bij konden zijn maar wel hebben meegedacht hartelijk danken voor hun betrokkenheid. We zijn op weg een echte TOP-club te worden!

Sportieve groet,
Het bestuur

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.