01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 13-9

HC Rijnvliet Hockeydagen 2017


Zin om ook tijdens de herfstvakantie met je Rijnvlietvrienden te sporten en te spelen? Schrijf je dan in voor de HC Rijnvliet Hockeydagen 2017!

Je bent de hele dag lekker aan het bewegen op de velden van je eigen hockeyclub. Je leert nieuwe coole trucs maar werkt ook aan je basisvaardigheden. Je hockeyt met team- en clubgenoten, want de hockeydagen worden exclusief georganiseerd voor leden van Rijnvliet.

De hockeydagen worden begeleid door spelers van Heren 1 en Heren 2. Zij hebben jarenlange ervaring in het trainen en coachen van jeugdleden. Zij organiseren de hockeydagen al een aantal jaren op hun oude clubs en introduceren deze actieve hockeytweedaagse nu ook op Rijnvliet. Het beloven twee sportieve dagen te worden met een hoge fun factor!  Voor lunch, tussendoortjes en drinken wordt gezorgd. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een t-shirt.

De inschrijving is gesloten op 1 oktober 2017. De ingeschreven deelnemers hebben een bevestiging van deelname zijn verder geïnformeerd over het programma en betaalwijze.

Informatie
Datum: di 17 en wo 18 oktober 2017
Tijd: 09.30- 16.00 uur
Locatie: HC Rijnvliet
Doelgroep: C, D, E, F-jeugdleden van HC Rijnvliet
Kosten: € 70 per deelnemer

Graag tot in de herfstvakantie bij HC Rijnvliet.

Zoeken

Agenda

22-9 Wijnproeverij voor sponsoren en c...
27-9 Spelregelavond 27 september