01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen 4-7

Rijnvliet trimmers winnen toernooi in Houten

Nieuws afbeelding
Onderstaand een bericht uit VARnieuws:

HC Rijnvliet is nog maar een jaar actief op de velden. Maar het succes is ongekend. Naast vele kampioensteams bij de jeugd laten nu ook de trimhockeyers van zich horen. In het allereerste toernooi waaraan de Rijnvliet-trimmers hebben deelgenomen werden ze overtuigend winnaar.

Rijnvliet startte in het door HC Houten prima georganiseerde toernooi met veel overwicht in de eerste wedstrijd. Desondanks werd die toch met 1-0 verloren. Het bleek achteraf het enige tegendoelpunt in het gehele toernooi, dat 14 deelnemende teams kende. De verdediging hield vanaf dat moment de winkel dicht. Dat bood het middenveld en de aanval de gelegenheid om de ene nog fraaiere combinatie na de andere te fabriceren. Hiermee werd de halve finale bereikt.

Een sterk spelend Maarssen werd door de Utrechters verslagen, waarna de finale volgde. In deze finale werd het thuisspelende trimmersteam van Houten op overtuigende wijze naar de tweede plaats verwezen. Met drie juweeltjes van doelpunten claimde Rijnvliet de toernooiwinst.

Deze prestatie van HC Rijnvliet is des te opvallender omdat het team voor bijna de helft uit spelers bestond die voor dit jaar nog geen stick aangeraakt hebben. De goede training, waarbij zowel op een professioneel waterveld als op een zandveld kan worden gespeeld, werpt dus duidelijk vruchten af. Overigens is er nog ruimte bij HC Rijnvliet voor meer trimleden.

De trimmers speelden ook mee voor Kika. Voor dit goede doel werd tussen de wedstrijden door gecollecteerd en dat leverde een mooie opbrengst op.
Na het ererondje op het veld werd de bokaal voor de winnaar in ontvangst genomen. Deze was geheel gevuld met bier voor de winnaar. Want het blijft hockey……

Wil je aankomend jaar mee trimmen stuur dan een email naar [email protected] of meld je aan via het inschrijfformulier op deze site.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.