01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen 19-9

Grote Clubactie 2022 - Rijnvliet doet mee!

Nieuws afbeelding Beste leden van HC Rijnvliet, 

Zaterdag 24 september gaat de grote club actie weer van start, en wij doen daar weer graag met onze jeugdleden aan mee.Vorig jaar was het een groot succes toen we genoeg binnenhaalden voor het realiseren van een digitaal scorebord, en het jaar daarvoor hadden we voldoen voor een waterpunt.

Een korte update mbt de doelen van de voorgaande jaren: Het waterpunt laat nog even op zich wachten; dit wordt, mede vanwege de kosten, meegenomen bij de werkzaamheden voor een 4e veld. De aanleg daarvan heeft echter vertraging opgelopen. Voor het scorebord wordt momenteel overlegd over wat de beste plek zal zijn om het te plaatsen. We hopen jullie hier in de volgende Rijnflits meer over te kunnen vertellen.

Doel
Dit jaar sparen we voor extra bankjes langs het veld voor ons enthousiaste publiek en lockers voor keeperstassen. Ons spaardoel is minimaal € 3000,-. 

Teams onder 8, 9 en 10 ( E en F teams)
De eerstejaars teams en de onder 8-9 en 10 teams ontvangen voor 24 september de verkoopboekjes van de teammanager of coach. Bij deze boekjes zit een brief met uitleg over de verkoop. Belangrijk om te weten: op elk boekje zit een sticker met een persoonlijke QR code die door de koper kan worden gescand en ingevuld! Lukt dat echt niet, dan kan een papieren lot uit het boekje worden ingevuld.Daarnaast krijgt het best verkopende team een grote slagroomtaart. 

Teams onder 12 (D-teams)
De onder 12 teams verkopen alleen via de QR-code. Zij krijgen voor de 24e een brief van de teammanager of coach met uitleg. Op de brief zit een QR code die aan de deur kan worden gescand. Het best verkopende onder 12 team krijgt een slagroomtaart. Via hun persoonlijke online pagina kunnen de verkopers zien hoeveel ze hebben verkocht. Hierover ontvangen de leden een mail met een link naar de persoonlijk pagina. Je kan de pagina ook zien door de persoonlijke QR code op je brief te scannen. 

Teams onder 14, 16 en 18
Langs de deuren gaan is meestal niet meer favoriet bij de oudere teams. Zij ontvangen per mail een oproep en brief om via WhatsApp te verkopen. Zij ontvangen een mail van de grote clubactie met hun persoonlijke verkoop link die ze via WhatsApp kunnen delen.De 5 best verkopende leden ontvangen een bioscoopbon voor twee personen bij een minimum van 25 loten of meer.  

Tussenstanden
Tijdens de actie houden we jullie op de hoogte van de tussenstand zodat je goed kan inzetten op het winnen van de slagroomtaart. Heb je vragen over de grote clubactie. Mail dit dan naar dit mailadres [email protected].

We hopen op een groot succes! 

Met vriendelijke groet, 

Erik te Brake
Jacomijn de Vries
Coördinatoren Grote Club Actie.

Agenda

30-9 Chicks & Dudes feest (jeugd O12-O14)

Zoeken