01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg
Algemeen 2-8

Aanmelden online leeromgeving en scheidsrechtersexamens 31 augustus en 2 september

Nieuws afbeelding Hallo allemaal,

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn er op 31 augustus en 2 september twee avonden ingepland om het KNHB clubscheidsrechter examen af te leggen. Het examen is online en start om 19.00 uur. Verzoek aan de team managers om deze informatie ook in bestaande team app groepen te delen.

Elke thuiswedstrijd vanaf MO12 en JO12 (de oude D teams) tot en met de senioren wordt gefloten door twee ouders/verzorgers of leden/spelers die in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. 
Per jeugd lid wordt verwacht dat minimaal een ouder/verzorger in het bezit is van een scheidsrechterskaart.

Een paar dagen nadat je je ingeschreven hebt voor het examen, krijg je van de KNHB een link naar de online leeromgeving. Daar kun je door instructie via videos en oefenvragen de hockey regels leren. Schrijf je dus op tijd in, dan heb je meer tijd om je voor te bereiden.

BELANGRIJK:

Om je in te kunnen schrijven voor de leeromgeving en het examen heb je een EIGEN Lisa account en bondsnummer nodig. Als spelend lid heb je dat al.

Als ouder/verzorger van een spelend kind zul je, VOOR je je kunt aanmelden voor de leeromgeving en het examen, jezelf aan moeten melden als vrijwilliger. Dat kan hier
Je zegt dan bij "wat je zou kunnen en willen doen" dat je je aanmeldt omdat je wil fluiten. Je mag natuurlijk altijd meer vakjes aanvinken als je als vrijwilliger meer bij zou willen dragen aan de club.

BELANGRIJK: 

Als je je aanmeldt als vrijwilliger, moet je het vakje "Akkoord" onderin het formulier om toestemming te geven voor lidmaatschap van de KNHB aanvinken, anders krijg je geen bondsnummer.Op de dag van je examen heb je namelijk je bondsnummer nodig. Heb je dat niet, dan kun je geen examen doen.

Op het moment dat je een eigen account hebt, log je in met je eigen account de website of in de app en meldt je je aan voor een van de twee examen avonden.

Dat kan op de Rijnvliet website (bovenin kies je voor Club en dan Evenementen) of in de Rijnvliet app (onderin kies je voor Meer en dan Evenementen).

Belangrijk om te weten is dat de informatie en toegangscode voor het examen naar het eerste mail adres wat in Lisa bekend is wordt gestuurd, dus pas dat op voorhand aan indien gewenst.

Mocht er iets onduidelijk zijn, je problemen hebt met aanmelden, of er iets anders niet lukt, mail dan even naar [email protected], dan proberen we je zo spoedig mogelijk te helpen.

Later dit seizoen zullen we ook een praktijk avond organiseren met tips en tricks voor het op een leuke en goede manier begeleiden van een wedstrijd.

Alvast succes met leren en je examen.

Namens de arbitrage commissie,

Duco Jaspars

Zoeken

Agenda