01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 juni 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Thuis MF4 SV Kampong Hockey MF6
Technische zaken 15-4

Even voorstellen: Lijncoördinatoren jongens en meiden D-lijn

Nieuws afbeelding Na de winterstop zijn twee nieuwe lijncoördinatoren voor onze club gestart: 

Joost van Ewijk en Igor Coppejans. Joost neemt de coördinatie van de gehele jongenslijn op zich en Igor coördineert de meisjes D-lijn.

De rol van lijncoördinator is nieuw voor HC Rijnvliet. Doel is om een schakel te vormen tussen de ouders, coaches en spelers enerzijds en de club (TC) anderzijds. Je kunt de lijn coördinatoren herkennen aan de clubjassen en op trainings- en wedstrijddagen zijn ze veelvuldig langs de lijn te vinden. Je kunt ze altijd aanspreken over hockey technische zaken.

 

Joost stelt zich even voor:

Mijn naam is Joost. Vader van twee kinderen die vanaf het eerste jaar bij Rijnvliet hockeyen. Ik heb zelf nog even meegespeeld bij de veteranen, nu mijn plek gevonden bij de trimhockey op de maandagavond. Bij onze club eerst een paar jaar gefloten. De laatste jaren mijn energie gestopt in het coachen van de teams waar mijn kinderen spelen. Eerst bij de Meiden C1 en meiden B1 (bij dochter Emma) en dit jaar sta ik bij mijn zoon Mees (JD1) in de dug-out. Inmiddels ben ik dus een aardige fan van deze leuke sport en probeer mijn enthousiasme over te dragen aan de jeugd. Hoe leuk is het om een groep jongens of meisjes als team te zien ontwikkelen!

 

Igor stelt zich even voor:

Hallo allemaal, vanaf deze winter heb ik de rol op me genomen om de meisjes D-lijn te gaan coördineren voor de technische commissie. Ik ben de vader van Féline (nu MC2) en Peppe en getrouwd met Floor. Zelf heb ik mijn hele leven prestatiehockey gespeeld bij veel verschillende clubs. 13 jaar geleden stopte ik daarmee, maar het veteranenteam heeft me zover gekregen om mijn stick weer uit de wilgen te plukken en lekker mee te gaan doen. Ik help graag mee aan de verdere opbouw van onze schitterende club en sta met veel plezier langs de hockeyvelden om de kinderen te helpen groeien en plezier te laten beleven. We zien elkaar langs het veld! 

Heb jij ook interesse om lijncoördinator te worden? alle informatie vind je hier.

De lijncoördinatoren zijn bereikbaar via het mail adres: [email protected]

Veel succes heren en fijn dat jullie deze belangrijke en uitdagende taak op jullie willen nemen!

Foto vlnr: Joost van Ewijk, Sander Schwartz, Igor Coppejans


Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.