01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 20-12

Belangrijk bericht van het bestuur

Nieuws afbeelding Beste Rijnvlieters, 

Zaterdagavond zijn wij als bestuur geconfronteerd met de nieuwe maatregelen, die vanuit de regering zijn getroffen  met betrekking tot de bestrijding van de Omikron variant van het Covid-19 virus. 

Graag informeren wij jullie door middel van dit bericht over de gevolgen die deze hebben voor het hockeyen op en rond het complex van HC Rijnvliet. Wij willen iedereen vragen om tot nader order deze nieuwe regels na te leven. 

Algemeen 

- Houd 1,5 meter afstand. 
- Bij klachten blijf thuis en laat je testen. 
- De toegang van en tot het complex zal lopen via Toegang 2. 
- Het clubhuis zal tot nader order gesloten zijn. 
- Er is een dixie beschikbaar naast veld 2. 
- Na 17:00 uur zal het complex gesloten zijn, en is het niet meer toegestaan te hockeyen. 

Zaalhockey 

De overheid heeft per direct besloten dat er geen binnensporten beoefend mogen worden tot en met vrijdag 14 januari 2022. Zodra de overheid de binnensport (dat zijn ook blaashallen) en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt naar verwachting het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. Zodra hier meer over bekend wordt, koppelen we dat aan jullie terug. 

Junioren    

Wat betreft de junioren (tot en met 17 jaar) blijft het mogelijk om met het eigen team te trainen en onderling wedstrijdjes te spelen tot uiterlijk 17:00 uur. Zij hoeven tijdens het sporten geen onderlinge afstand te houden. 

In het weekend van 8 en 9 januari zullen er trainingen voor alle team georganiseerd worden op veld 3. Als teams tussen nu en het weekend van 8 januari willen trainen of een wedstrijdje willen spelen kunnen ze een veld aanvragen via de zaal commissie ( [email protected]). Er zijn 3 velden uitgezet op het zandveld. Velden worden toegewezen op volgorde van binnenkomst van de aanvraag. 

Voor alle duidelijkheid, ouders hebben geen toegang tot het sportcomplex. Slechts de trainer(s) van het team mogen op op het terrein komen. 

Wij willen benadrukken dat rondom het veld de standaard corona regels (zie boven) van kracht zijn.  

Tot slot zal de trainer of begeleider de ‘corona coördinator’ zijn en er op toe zien dat de regels op de juiste manier nageleefd worden. En dat geen niet aan het team verbonden ouders zich op het complex bevinden. 

Over het Wintertoernooi volgt zo spoedig mogelijk nader informatie.

Senioren  

Voor de senioren geldt dat het is toegestaan om in tweetallen op anderhalve meter te blijven sporten. Hiervoor zal het huidige trainingsschema van kracht blijven.  

Uiteraard blijven wij als bestuur de ontwikkelingen omtrent  Covid en de regelgeving volgen. Zodra er weer ruimte komt voor versoepeling zullen wij hier opnieuw over berichten..

Wij realiseren ons dat er opnieuw een beroep wordt gedaan op jullie creativiteit en flexibiliteit. Desondanks hopen we weer op jullie medewerking te kunnen rekenen. 

Alvast hele goede feestdagen en we hopen jullie snel weer onder betere omstandigheden op of langs het veld te treffen. 

Met sportieve groet,

Het bestuur van HC Rijnvliet.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.