01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 26-5

Afronding seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Informatie over de afronding van het seizoen 2020-2021

De laatste trainingen van dit seizoen worden gehouden in week 23 (de week van 7 juni) en er worden op zaterdag 12 juni voor de laatste keer onderlinge wedstrijden voor de jeugd georganiseerd. Daarna zit het erop! 

Hou er rekening mee dat er nog een stick-off event gaat komen op zaterdag 3 juli voor de verdeling van de begeleidingstaken per team voor het komende seizoen (coaches, teammanagers, e.d.).

Laatste trainingsweek en mogelijkheden tot de zomervakantie

De laatste trainingsweek dit seizoen, waarin HockeyWerkt de trainingen zal verzorgen, is voor alle teams week 23. Vrijdag 11 juni is dus de laatste reguliere trainingsdag.

Seniorenteams, trimgroepen en jeugdteams kunnen vanaf 14 juni a.s. op eigen gelegenheid doortrainen, volgens het laatst bekende schema, tot en met vrijdag 16 juli a.s. In die periode kunnen ook nog onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. De wijze waarop wordt nog gecommuniceerd. Daarna start de zomervakantie.

Voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen voor de jeugd

De teamindeling van de nieuwe juniorenteams (A-, B-, C-, D-categorie) en de jongste jeugd teams wordt uiterlijk op zaterdag 19 juni gepubliceerd op de website achter de login.

De jaarlijkse teambijeenkomsten van ouders/verzorgers om onderling de teamtaken voor het komende seizoen te verdelen; de zogenaamde stick-off bijeenkomsten, worden dit jaar op zaterdag 3 juli georganiseerd. Hierover volg nog meer informatie, maar zet de datum alvast in de agenda.

Voor de nieuwe coaches zal op maandag 5 juli (jongste jeugd) en donderdag 8 juli (junioren) de eerste coach-bijeenkomsten van het komende seizoen 2021-2022 worden georganiseerd. Meer informatie hierover volgt nog. 

Regionale wedstrijden

De KNHB heeft aangekondigd dat - als de overheid groen licht geeft op de persconferentie van 1 juni - zij regionale wedstrijden gaat organiseren op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni. Het gaat hierbij - zo verwacht de KNHB - om de categorie├źn jongste jeugd en junioren A t/m D. Als dit doorgaat, dan doet HC Rijnvliet hier graag aan mee, omdat we dan nog drie extra weekenden hebben dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Zoeken

Agenda

24-6 ALV