01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 18-2

Inschrijven nieuwe (jeugd)leden geopend💚💙

Nieuws afbeelding
Kom hockeyen bij HC Rijnvliet!
Wil je volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Met 2 watervelden en 1 kunstgrasveld, en professionele begeleiding voor alle teams. Dat kan! 

Inschrijven als lid bij HC Rijnvliet kan het gehele jaar voor senioren. De inschrijfperiode voor jeugdleden is vanaf 15 februari 2021. Via ons online inschrijfformulier kan je je aanmelden als lid van HC Rijnvliet. Het hockeyseizoen start eind augustus.

Vanaf 6 jaar
Hockeyen bij HC Rijnvliet is mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. We hanteren hierbij de leeftijdsgrenzen van de KNHB. Op 1 oktober moet het betreffende kind 6 jaar of ouder zijn. Ook kinderen die in het nieuwe schooljaar al naar groep 3 gaan en voor 31 december 6 jaar worden, kunnen worden aangemeld. Jonger dan 6 jaar? Dan is Kabouterhockey misschien wel iets voor de allerkleinste hockeyfanaten.

Proeftraining
Zou je eerst wel eens een proeftraining mee willen maken? Om zo de club te leren kennen én te kijken of hockey iets voor je is. HC Rijnvliet biedt diegenen die interesse hebben om te gaan hockeyen de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen mee te maken.  

Klik hier voor meer informatie over een lidmaatschap. Of ga direct naar het inschrijfformulier.

Zoeken

Agenda

22-5 Keepersclinic voor de jeugd