01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 18-9

Spaaractie sportartikelen

Nieuws afbeelding
Ook HC Rijnvliet doet mee aan de spaaractie bij PLUS Giel Smits De Meern! Alle leden en supporters kunnen namelijk per direct, exclusief bij deze PLUS supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 
Tot en met 31 oktober ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij PLUS Giel Smits De Meern, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze PLUS inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/plusdemeern word je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel circa 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort PLUS Giel Smits De Meern namelijk onze clubkas. Trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben? Bewaar je zegels dan ook even goed want de spaarboekjes zijn vanaf het weekend beschikbaar op de club en in de supermarkt.

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Zoeken

Agenda

21-10 F clinic
21-10 E clinic
21-10 D clinic