01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 29-9

Belangrijke update spelregelavonden

Nieuws afbeelding
Update: In verband met de aangekondigde verscherpte maatregelen omtrent corona gaan de twee spelregelavonden deze week helaas niet door. Op het moment dat de situatie het weer toestaat worden er nieuwe avonden georganiseerd. Het geplande examen van dinsdag 20/10 blijft nog wel even staan in de agenda daar dit buiten de aangekondigde periode van 3 weken valt. Dit wordt zo snel mogelijk opnieuw beoordeeld of dit doorgang kan vinden. In de week van 3 oktober zijn er wel een aantal interessante webinars over spelregels te volgen vanuit de KNHB. 
Wij vertrouwen op ieders begrip in deze.

----
Donderdag 3 september hebben maar liefst 16 personen hun scheidsrechterskaart gehaald. Wie volgt? Hieronder de data om ook je kaart te kunnen halen.
 
Spelregelavond
Er worden twee spelregelavonden georganiseerd. De eerste op dinsdag 29 september, de tweede op donderdag 1 oktober

De spelregelavond is een informele avond waar iedereen die de behoefte heeft om de spelregels van het hockey persoonlijk even door te nemen, kan aanschuiven. Dit geldt voor de veldhockeyregels alsmede voor de zaalhockeyregels. Het is de bedoeling om handvatten te bieden voor de soms wat abstracte regels in het spelreglement. Daarnaast is er de mogelijkheid om een aantal veelgemaakte overtredingen op video te bekijken. 

Deelname is vrijwillig & gratis maar niet vrijblijvend. Wanneer je je aanmeldt wordt er verwacht dat je aanwezig bent!

KNHB scheidsrechtersexamen
Voor het fluiten van een KNHB competitiewedstrijd is een clubscheidsrechterskaart vereist. Voor het behalen van de clubscheidsrechterskaart maak je een theorie-examen, er is geen praktijkexamen. In de tweede week van september, op dinsdag 20 oktober is er in het clubhuis gelegenheid om examen te doen. Het examen behelst zowel de veld- als de zaalregels. Om deel te nemen aan het examen dien je je aan te melden via de site of via de app. voor het betreffende 'evenement'. Van hen die zich inschrijven voor het examen verwachten wij dat zij ook daadwerkelijk examen doen!

Voor meer informatie kun je hier terecht. 
Voor deze evenementen dien je je aan te melden via de website of app.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.