01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen 6-7

Start training en veldreservering oefenwedstrijd

Nieuws afbeelding
Veldreservering voor een oefenwedstrijd eind augustus
Zoals het er nu uit ziet, gaan we in september weer echt hockeyen! De trainingen starten per 30 augustus en de eerste wedstrijden worden dan in het weekend van 5-6 september gespeeld. Naar verwachting is het speelprogramma rond 22 augustus beschikbaar. 

Er zijn teams die de laatste week van augustus een oefenwedstrijd willen spelen. Die mogelijkheid is er! Je kunt via onderstaande link een tijdstip en veld reserveren. Doordeweeks zijn de momenten beperkt vanwege het hockeykamp. 

Via dit formulier kunnen veldreserveringen worden ingediend. 

Let op!
- Het wedstrijdsecretariaat behandelt de verzoeken op volgorde van binnenkomst en reageert binnen 2 dagen.

- Op de zaterdag heeft de jeugd voorrang, op de zondag de senioren.

- Bij akkoord mailt het wedstrijdsecretariaat de bevestiging van de reservering terug, pas na deze mail is de reservering definitief.

- Het wedstrijdsecretariaat legt de reservering ook vast in Lisa. Dit kan alleen voor HC Rijnvliet-teams (dus niet voor tegenstanders).

- Het team is zelf verantwoordelijk voor tegenstander, sproeien, arbitrage, openen/sluiten incl. netjes achter laten van het veld en terrein.

- De bar/clubhuis kan na overleg met de Barcommissie open. Team is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een gecertificeerd barhoofd.

En natuurlijk alles onder voorbehoud van de dan geldende protocollen en richtlijnen vanuit bestuur en overheid.

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via [email protected]

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.