01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen 11-6

Ben jij al champagnelid?

Nieuws afbeelding Natuurlijk hebben wij door Corona niet genoeg kunnen genieten van ons mooie clubhuis en een drankje kunnen drinken aan de nieuwe bar of op het terras. Dit gaan we het komende hockeyseizoen zeker inhalen! Mede dankzij de bijdrage van de huidige champagneleden hebben we het clubhuis nog gezelliger kunnen inrichten. Dank hiervoor!
 
Voor komend hockeyseizoen zijn we natuurlijk op zoek naar nog meer enthousiaste nieuwe champagneleden en willen we namens de champagneleden enkele hoge tribunebankjes aanbieden aan de vereniging, zodat het publiek bij de velden nog relaxter kan genieten van de prestaties van onze hockeyteams. Daar zullen de supporters van onze eigen teams en de uit-teams vast blij mee zijn.
 
Wij hopen dat ook jullie dit een mooi doel vinden en komend jaar hier met een champagnelidmaatschap een bijdrage aan willen leveren. Voor slechts 100 euro per jaar word je champagnelid!
 
Wat krijg je ervoor terug? Een jaarlijkse wijnproeverij bij Leidscherijnwijn.nl, voorrang bij het eten op het Rijnfestijn, vermelding op het champagneleden-bord in het clubhuis en heel veel waardering!
 
Meld je dus gewoon aan via [email protected] en draag je steentje bij!
 
Hartelijke groet, 
Sponsorcommissie HC Rijnvliet

Zoeken

Agenda

24-9 ALV
29-9 Spelregelavond dinsdag 29 september