01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Algemeen
11-7

Hockeydagen tijdens herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Zin om tijdens de herfstvakantie te sporten en spelen? Doe dan bij HC Rijnvliet mee aan de hockeydagen 2018! Na de 1e editie in 2017 waren de reacties zo enthousiast, dat ook kinderen die niet bij HC Rijnvliet hockeyen aan de hockeydagen 2018 mogen deelnemen.

Datum:             woensdag 24 en donderdag 25 oktober 2018 Tijden:  &nb...

Algemeen
24-6

Kabouterhockey voor 3,5 - 6 jaar weer van start!

Nieuws afbeelding

Vanaf 5 september zullen er weer de Kabouterhockey trainingen plaatsvinden op HC Rijnvliet. Kinderen van 3,5 tot 6 jaar zijn van harte welkom om op een spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.

Staat jouw kabouter ook te springen om te gaan hockeyen?
Inschrijven kan via de onderstaande link: 

Technische zaken
13-6

Save the date(s) Coen van Bunge Umpire Academy

Nieuws afbeelding

Rond de start van het nieuwe seizoen, op dinsdag 4 en 11 september 2018, zal Coen van Bunge, internationaal hockey scheidsrechter, twee avonden verzorgen op HC Rijnvliet.

De eerste avond, dinsdag 4 september, is gericht op startende scheidrechters. Omdat we ook graag de B-jeugd laten aanschuiven staren we om 19.00 en zijn we rond 21.00 klaar.

De tweede avond, 11 september...

Algemeen
6-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze allernieuwste clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoo...

Algemeen
17-5

Weten of hockey ook voor jou iets is? Probeer een proeftraining

Nieuws afbeelding

Heb je het idee om te gaan hockeyen, maar zou je eerst wel eens een proeftraining mee willen maken?

HC Rijnvliet biedt diegenen die interesse hebben om te gaan hockeyen de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen mee te maken. Als het je wat lijkt om een keer een proeftraining mee te maken, meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier:  Aanmeldformulier
De...

Zoeken

Agenda

25-8 kick-off seizoen 2018-2019