01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif

Praktijkopleiding clubscheidsrechter (2/2)

vrijdag 23 maart 2018   |   20:00 - 23:00   |   Clubhuis HC Rijnvliet,Veld 1
Na een succesvolle pilot in Amsterdam gaat ook bij HC Rijnvliet de praktijkopleiding hockeyscheidsrechter gegeven worden. Op vrijdagavond 16 en 23 maart 2018. 

Wanneer je je scheidsrechterskaart hebt gehaald en graag wilt weten wat er nou exact van je verwacht wordt, dan is deze opleiding exact voor jou! De training omvat twee vrijdagavonden tussen 20.00 en 22.00 uur (avond twee kan afwijken i.v.m. de beschikbaarheid van de teams). De eerste avond wordt gebruikt voor instructie over jouw positie op het veld en wat daar allemaal bij komt kijken. Voor de tweede avond hebben we twee teams uitgenodigd, Dames 1 en Dames 2. De cursisten zijn die avond in de gelegenheid om twee ervaren scheidsrechters te observeren terwijl de ze samen met een derde scheidsrechter bespreken wat er op het veld zich afspeelt. Later die avond is er voor een aantal cursisten ook de gelegenheid om zelf een stuk van deze wedstrijd te begeleiden. Na afloop is er uiteraard tijd voor reflectie en feedback.

Omdat dit een eerste stap is om een praktijkopleiding hockeyscheidsrechter neer te zetten binnen HC Rijnvliet is het aantal plekken voor deze opleiding beperkt. Er is nog ruimte voor zo'n vier kandidaten. De Amsterdamse bondsscheidsrechter Binnert Rauwerda geeft deze opleiding op HC Rijnvliet. Daarna is het de bedoeling dat de arbitrage commissie in samenwerking met een aantal enthousiaste scheidsrechters de opleiding op zich neemt en uitbouwt tot een vast onderdeel van de arbitrage training(en) binnen HC Rijnvliet.

Zet alvast vrijdag 16 en 23 maart 2018 in je agenda! 
Graag aanmelden via dit formulier: 
https://docs.google.com/forms/d/1HMbnPvXo1zSGcIwTLaDibGcvVahRuPHzu-jvhjAAM4E/viewform?edit_requested=true


Voor vragen kun je contact opnemen met de arbitragecommissie.

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.