01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Scheidsrechtersexamen

donderdag 27 juni 2024   |   20:00 - 21:00   |   Online
Schrijf je nu in voor iedereen die goed voorbereid komend seizoen wil starten! Stuur een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.

Gaat jouw kind volgend jaar in de O12-lichting spelen? Dan zul jij vanaf volgend jaar ook de wedstrijden van je kind moeten fluiten. Er is voor de zomer nog een extra kans om alvast je scheidsrechterskaart te halen, daarmee ben je goed voorbereid op volgend seizoen! 

Daarnaast is het voor ieder lid/vrijwilliger die zijn/haar scheidsrechterskaart wil halen ook dit een mooie kans om mee te doen.

De examens zullen volledig online plaatsvinden en kan je volledig uitvoeren op je eigen laptop, alleen een internet verbinding is nodig om het examen te doen. Om je voor te bereiden voor het examen, zal er vanuit de KNHB cursus materiaal beschikbaar worden gesteld die je in eigen tijd en op je eigen laptop kunt doornemen.

Hoe meldt je je aan?
Om je aan te melden moet je of een vrijwilliger zijn binnen de club of een spelend lid zijn binnen de club. 

  • Indien je al spelend lid bent bij Rijnvliet en je graag wilt aanmelden voor een van de examens, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.
  • Indien je een actieve vrijwilliger bent én in het bezit van een LISA account, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.
  • Indien je nog geen LISA account hebt, meldt je dan eerst aan als vrijwilliger op de website van de club: Inschrijfformulier | Inschrijfformulier (hcrijnvliet.nl). Vul alle gegevens in en vul bij het veld "Vul hier je eigen wensen in" in "Scheidsrechter". De secretaris zal je activeren als vrijwilliger in het systeem. Zodra je de bevestigingsmail van de secretaris hebt met je lidnummer erin, stuur daarna een mail naar [email protected] en vermeld daarbij je voor- en achternaam, je lidnummer en voor welke dag je je zou willen aanmelden.
Wanneer je bent aangemeld voor een examen ontvang je een mail vanuit de KNHB met alle gegevens om bij de cursus materialen te komen. Details over de examens zullen worden gecommuniceerd vanuit de arbitrage commissie. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]

Agenda

25-6 Scheidsrechtersexamen
26-6 Scheidsrechtersexamen
27-6 Scheidsrechtersexamen

Zoeken