01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg

Online scheidsrechtersexamen

donderdag 23 maart 2023   |   20:00 - 21:00   |   Online
Hallo allemaal,

Op woensdag 22 maart van 19.00 tot 20.00 uur en op donderdag 23 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur zijn er twee online examens voor het behalen van je scheidsrechters kaart.
Dit zijn de laatste twee examens voor dit jaar. Het examen kan gewoon vanaf thuis gemaakt worden.

Elke thuiswedstrijd vanaf MO12 en JO12 (de oude D teams) tot en met de senioren wordt gefloten door twee ouders/verzorgers of leden/spelers die in het bezit zijn van een scheidsrechters kaart. 
Per jeugd lid wordt verwacht dat minimaal een ouder/verzorger in het bezit is van een scheidsrechters kaart.


BELANGRIJK:

Om je in te kunnen schrijven voor de leeromgeving en het examen heb je een EIGEN Lisa account nodig (dus NIET het account van je kind gebruiken). 
Als spelend lid heb je dat al. Dit nummer heb je ontvangen bij je inschrijving en gebruik je om mee in te loggen op de website en in de HC Rijnvliet app.

Als je geen lid bent en nog geen Lisa/vrijwilligersaccount hebt, zullen we die voor je aanmaken via het zelfde formulier.

Inschrijven voor de online leeromgeving en het examen doe je hier

Binnen een dag of twee nadat je je ingeschreven hebt voor het examen, krijg je van de KNHB een link naar de online leeromgeving. Daar kun door instructie met videos en oefenvragen de hockey regels leren. Schrijf je dus op tijd in, dan heb je meer tijd om je voor te bereiden.

Na aanmelding voor het examen wordt er een bondsnummer voor je gemaakt.
Op de dag van je examen heb je dit bondsnummer nodig. Heb je dat niet, dan kun je geen examen doen.

Belangrijk om te weten is dat de informatie en toegangscode voor het examen naar het eerste mail adres wat in Lisa bekend is wordt gestuurd, dus pas dat op voorhand aan indien nodig.

Mocht er iets onduidelijk zijn, je problemen hebt met aanmelden, of er iets anders niet lukt, mail dan even naar [email protected], dan proberen we je zo snel als mogelijk te helpen.

Later dit seizoen zullen we weer een praktijk avond organiseren met tips en tricks voor het op een leuke en goede manier begeleiden van een wedstrijd.

Alvast succes met leren en je examen

Namens de arbitrage commissie

Duco Jaspars

Agenda

Zoeken