01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg

Bitjes happen

zaterdag 27 oktober 2018   |   09:00 - 12:00   |   Clubhuis HC Rijnvliet

Bitjeshappen.nl staat op zaterdag 27 oktober (9:00 - 12:00u) in het clubhuis van HC Rijnvliet om op maat gemaakte bitjes aan te meten. Je kunt gewoon langs komen, maar als je je vast aanmeldt dan ben je sneller aan de beurt. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: www.bitjeshappen.nl/hapdag/rijnvliet

Je wil graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water. Bitjehappen.nl maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam en telefoonnummer in jouw bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is die personalised naar jouw smaak.

We bieden bitjes aan voor 42,50 euro voor jongste jeugd en 52,50 euro voor AB-jeugd en senioren. Van ieder verkocht bitje doneert bitjeshappen.nl 5 euro aan onze club. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro! Betalen kan contant of met de pin. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je afhankelijk van jouw zorgverzekering zelfs €24,30 declareren.

We zien je graag tijdens de hapdag!

De sponsorcommissie van HC Rijnvliet

Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)