01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg

KNHB scheidsrechtersexamen 16 oktober

dinsdag 16 oktober 2018   |   19:00 - 21:00   |   Clubhuis HC Rijnvliet

Om deel te nemen aan het examen dien je bij HC Rijnvliet ingeschreven te staan als vrijwilliger. Op de website vindt je het inschrijvingsformulier. Geef hier duidelijk aan dat het een inschrijving betreft om scheidsrechter te worden.  Daarna dien je je op te geven voor het betreffende evenement. In dien je al (spelend) lid bent kun je je direct opgeven via de site. (Inloggen op https://www.hcrijnvliet.nl > Club > Evenementen)

Daarna krijg je per e-mail een uitnodiging om te starten met het e-learning traject van de KNHB. Dit kan je in geheel eigen tempo volgen. Deze voorbereiding op het theorie-examen (er is geen praktijkexamen) gebeurt via een door de KNHB ontwikkeld e-learning traject op de website Drillster. (https://www.drillster.com/info/) Na aanmelding voor het examen volgt hier meer informatie over. Het examen behelst de veldregels én de zaalregels.

Wanneer je je op geeft voor het examen dien je dit examen ook écht te maken. Het opgeven voor het examen is vrijwillig, maar niet vrijblijvend!

19.00 Koffie
19.30 Start examen.

Zoeken

Agenda

12-6 KNHB Young Umpire Challenge
23-6 Open training senioren (1)
30-6 Open training senioren (2)